Насловна Насловна ДФ: Лажна истраживања наручена за потребе режима

ДФ: Лажна истраживања наручена за потребе режима

19
ПОДИЈЕЛИ
Демократски фронт

Паника која је захватила режим и системску опозицију од протеста које је заказао ДФ ескалира инфлацијом намјештених истраживања које наручује режим и којима се лажно представљају рејтинзи политичких странака, саопштили су из Демократског фронта.

demokratski front logo

„Скоро сваке недјеље појави се неко такво истраживање,а циљ је само један – да се опструирају протести и да се смањи рејтинг ДФ-а као најјаче, најорганизованије опозиционе антирежимске структуре. Тако се режиму дају рејтинзи које никада није остварио на изборима, а ДФ-у се брутално умањује снага“, каже се у саопштењу ДФ-а.

Додају да је очигледно да тоталитарни режим никада није дозволио да се путем стварног испитивања јавног мњења констатује његова слабост већ ову област прецизно контролише, а намјештеним резултатима вјешто манипулише у јавности.

„Опште је познато да ова власт масовно краде изборе, а оваква „испитивања“ имају функцију припреме терена за легализацију тог нечасног посла.  Режим и УДБА су подигли узбуну због најављених протеста и желе да их спријече. Зато лажним анкетама желе да створе слику да народ подржава ДПС и системску послушну опозицију која не жели да смијени ДПС, а не подржавају протесте који треба да доведу до формирања нове Владе и фер избора“, додаје се у саопштењу.

Истичу да се смијешно одокативна лицитирања из неких послушних опозиционих странака о рејтингу ДФ-а, разликују за 100% у року од недјељу дана.“По овој најновијој Миговој анкети, гдје је он најпопуларнији политичар у ПГ, партије које се се залажу за НАТО: Дпс, Демос, Ура, Демократе, Позитивна и остали имају скоро 90% бирача, а иста истраживања показују да је за НАТО мање од 40%.“

ДФ упозорава грађане да су ова истраживања наручена за потребе режима и његових сателита и имају за циљ гушење народне побуне и протеста које организује антирежимска опозиција предвођена ДФ-ом.

„Протесте заказане за 27. септембар неће зауставити нико и они ће за резултат имати промјене. Не може нас зауставити ни „најпопуларнији политичар у ПГ“ Миго, ни његова злочиначка организација ДПС, ни разне режимске агенције“, закључује ДФ у саопштењу.

19 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Jesu lažna, jer u suprotnom ne bi ste imali ni 4%. Jeste li to zaboravili da vam je Medojević za NATO? Kolaborant DPS-a i SDP-a koji je Ustavom omogućio da se pitanje NATO-a riješi u Skupštini i to prostom većinom. Ne sjećate se toga?

 2. 0
  0

  Да се подсјетимо најновијих резултата истраживања рејтинга политичких партија вршеног у периоду 29. јун-12.јул 2015 године. Истраживање је по наруџби једне партије радила Транспарентност Србија професора Гоатија на узорку од 1041 гласача из 17 општина. ДПС 43,2%; Демос 14,1%; Демократе 8,4%; УРА 5,2%; СНП 4,8%, БС 4,2%, ДФ 3,3 %; СД-И. Брајовић 2,8%, СДП 1,6%, Позитивна 0,8%…

  Моја је процјена да ће до почетка избора Брајовићеве СД обезбједити цензус, јер су окупили образованији и креативнији дио СДП-а, а да ће ригидни и неинвентивни ДФ остати без цензуса након извјесне бламаже са протестима. Остало ће све бити мање више као у анкети.

  • 0
   0

   E moj blesko Sekula, najveci ispit za sve ce biti skupljanje onih 4200 potpisa da bi se uopste izaslo na izbore. DF je toliko ljudi imao samo na jednom skupu. Te potpise moze skupiti samo DPS, DF i SNP koliko ga god potcjenjivali

 3. 0
  0

  Svaka cast. To udbaško namještanje treba raskrinkati. Milo kontroliše sve u Crnoj Gori samo slobodno ispituje javnost nekoliko policajaca iz ipsosa i damara. Lažu za DPS i pride za gejose i bezube babe iz „opozicije“. Naprijed SNP i DF. SVI NA PROTESTE! ULICA, ULICA, ULICA…….

 4. 0
  0

  Већи дио од ових 3,3 % људи која подржава Фронт су људи слабијег степена образовања и информисаности. Већина њих се у анкети опредјели за Фронт јер мисле да је Миодраг Лекић и даље тамо. Грешка Демоса је што није узео неко друго име странке већ су узели име које личи на ДФ. Када би старији и необразовани људи знали јасну границу између ДФ/Демос и чињеницу да Лекић није у Фронту вјероватно да ДФ по анкетама не би имао више од 1%.

 5. 0
  0

  „Протесте заказане за 27. септембар неће зауставити нико и они ће за резултат имати промјене…“
  HOĆE LI IKO SNOSITI ODGOVORNOST AKO SE PROTESTI POKAŽU KAO SAMO JOŠ JEDAN POKUŠAJ SPAŠAVANJA REJTINGA DF-a I OČUVANJA FOTELJA I PRIVILEGIJA ZA ŠAKU LIDERA?

 6. 0
  0

  Народна странка има више гласова него Нова. Од ових 3% што подржава Фронт бар 2% су гласачи ДНП-а. Нова практично нема гласача осим чланова фамилија њених функционера.

  И Народна странка није удбашка странка. Њене лидере владика Амфилохије није никад истјеривао као Мандића са парастоса у Словенији.

 7. 0
  0

  Ne sjekiraj se ti udbašu za odgovornost, da je srece Lekic bi napustio politiku onoga trenutka kad se prepao da brani svoju pobjedu na predsjednickim izborima. Zečina stara

 8. 0
  0

  Bravo. Uzorak od 1.200 ispitanika niti moze da bude reprezentativan niti je dovoljno veliki. Takva istrazivanja su najobicnija glupost i marketing. Pocnite da razmisljate svojom glavom!

 9. 0
  0

  Ovo svako istrazivanje pokazuje da je DF u stecaju nemoguce da je svako namjesteno sto df ne objavi oni sto su radili savjetovano im je da napadnu lekica a ovo najnovije Becuca jer da zaustave vrtoglavi odliv glaso a 2/3 glasova se prelilo u DEMOS i 1/3 kod Demokrata i Mandic je primoran da igra na kartu protesta po cjenu sve ili nista . Po svim istrazivanjima se vidi da od protesta nema nistani da ce da propadnu sto je pokazalo Berane doveli su onoliko autobusa sa strane misleci da.mediski stvore sliku i oni znaju da se vlast ne osvaja na ulici vec na izborima! Pitanje koje postavljam Sekuli i obom sto naziva Sekulu udbasem ko po njima na sledecim izborima ce imati poslanika i koliko?

 10. 0
  0

  Мајко стара . слушај пјесму сина свог, мајкоооооо , суза немам да исплачем своју боооол, боооли ме мајко боли ме ….

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here