Насловна Насловна ДФ: Кука од Ранкове партијске камп приколице неће зауставити протесте

ДФ: Кука од Ранкове партијске камп приколице неће зауставити протесте

5
ПОДИЈЕЛИ

Најава Џавида Шабовића о стварању коалиције СДП – а са Демосом, Уром и Демократама не представља никакво изненађење јер се ради о завршници пројекта конструисаног у једној страној амбасади, саопштили су из Демократског фронта.

Demokratski-front-logo-1

Из ДФ-а подсјећају да су још прошле године знали да ће Ранко Кривокапић безуспјешно тргујући са Ђукановићем, разбијати опозиционе партије, како би након пројектованог распарчавања и сопственог краха, могао своју политичку камп кућицу прикачити на куку њему идеолошки подобне опозиције.

Зато немамо дилему да се ради о даљем варању опозиционог бирачког тијела да је Ранко Кривокапић дуго чекани Месија који је доживио опозиционо просвјетљење тек након распада сопствене партије. Тако ће дио конструктивне опозиције добити новог лидера Ранка Кривокапића, али тек кад  му Ђукановић прекине коалициону инфузију. Овакав вид прекомпоновања политичке сцене, додатно накалемљен од стране одређних тајкунско медијских кругова, већ дуже времена се покушава представити као једина алтернатива режиму. Зато је Џавид Шабовић сумњајући у успјех протеста само поновио оно што су већ саопштили његови будући коалициони партнери из новоформираних опозиционих партија“, наводи се у саопштењу.

ДФ поручује Џавиду Шабовићу, несуђеном члану нашег Предсједништва, да ће протести заказани за 27. септембар резултирати успјехом, и да их ни он, нити његови садашњи и будући коалициони партнери не могу зауставити, зато што већина црногорских грађана подржава њихову идеју.

Демократски протести би требало да представљају обавезу свих опозиционих структура, али се дешава необјашњиви апсурд, да ових дана опозиција једнаком жестином као ДПС напада Демократски фронт.  Њихов коначни циљ је креирање друштвено политичког амбијента заснованог на даљем вегетирању ДПС – а, стварању системске опозиције што би резултирало и коначној пропасти црногорских грађана. Зато је наша дужност да се одупремо оваквом науму, не због политичке користи ДФ – а, већ будућности Црне Горе, коју су Ђукановић, и нови лидер дијела опозиције Ранко Кривокапић довели на ивицу провалије“, закључује се у саопштењу ДФ-а.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Одлично саопштење, само још читалац да се направи блесав и да занемари чињеницу да сте управо ви позивали Ранка да буде ваш лидер. И у овом саопштењу то признајете говорећи о Шабовићу као несуђеном члану Предсједништва Фронта. Наравно, предсједник тог Предсједништва би био Кривокапић коме сте нудили да буде лидер Фронта и премијер. Сада имате накнадну памет након што је Ранко са Вијестима извршио дестилацију и узео вам Лекића, Даниловића и све што је ваљало и доносило гласове. Ви сте у тој дестилацији одиграли улогу талога и сад се достојанствено изгубите из политичког живота.

  2. 0
    0

    Sami ste krivi što vam narod više ništa ne vjeruje.
    Medo već mjesecima svakodnevno bombarduje narod raznim zavjerama. Samo nije pomenuo pokojnog Bin Ladena u zavjeri protiv „vječitih lidera“ ! Ostatak DF ste pretvorili u babu Murtu koja bi sve učinila i po svaku cijenu da skine Kurtu.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here