Насловна Политика ДФ: Катнић и Чађеновић фото-елаборатом хтјели да преваре Црну Гору и суд...

ДФ: Катнић и Чађеновић фото-елаборатом хтјели да преваре Црну Гору и суд (ВИДЕО)

5

Надам ће да ће овај доказ бити довољан да неко покрене кривични поступак против Миливоја Катнића, Саше Чађеновића, и свих људи који су жељели да на овакав начин преваре и суд и јавност и неке људе оставе у затвору ко зна колико дуго, реаговао је данас испред Демократског фронта посланик Славен Радуновић, позивајући се на информације објављене на нашем порталу да је специјални тужилац покушао да, „терористима“ у афери „државни удар“ подметне полицијско наоружање.

„Имамо још један доказ како је грађена афера ‘Државни удар’, и како је државни врх покушао да злоупотријеби државне институције да би дошао до свог циља.

У својој неспретности, због мијењања околности, врх режима, укључујући и и оне које га у свему прате а то је Миливоје Катнић, мијењали су сценарије како да зауставе опозициону побједу из дана у дан – тако је дошло до једне грешке, јер су већ припремљени фото-елаборати о наводно пронађеном оружју,“ нагласио је Радуновић.

Он је напоменуо да је фото-елаборат направљен 16. октобра, који је могао бити искориштен да је Братислав Дикић упао у „намјештаљку“ Паје Велимировића.

„Како Дикић као искусни полицајац није ушао у кућу дошло је до хитне промјене плана: Јавља се ‘талик’ и ‘бог’, који јавља Катнићу да треба да пошаље Велимировића на непознато мјесто на границу Србије и Албаније, да купи оружје за које нема доказа да је купљено и спали оружје та које нема доказа да је спаљено,“ истакао је Радуновић и нагласио да је реверс направљен на брзину те да је створен сценарио бр. 2.

Konferencija DF-a o novim dokazima u montiranoj aferi "Državni udar".

Geplaatst door Demokratski front – DF op dinsdag 5 september 2017

Посланик ДФ-а је подсјетио и да је кућа у којој је направљен фото-елаборат власништву тадашњег високог функционера полиције Синише Стојковића.

„Комплетна акција је као сценарио за лош крими филм – јер смо ми дошли до фото-елабората којим су жељели да преваре и Црну Гору и суд,“ казао је Радуновић и нагласио:

„Надам ће да ће овај доказ бити довољан да неко покрене кривични поступак против Миливоја Катнића, Саше Чађеновића, и свих људи који су жељели да на овакав начин преваре и суд и јавност и неке људе оставе у затвору ко зна колико дуго.“

Он је истакао да је најјача подршка режиму дошла од интереса неких великих сила које сматрају да је истина оно што говори Катнић:

„Онда се, без икаквих доказа, позивају на Пенса, ЕУ и НАТО а са друге стране подмећу као да живе и раде у вријеме тоталитарног система Југославије првих година након Другог свјетског рата.

Мислим да Катнић није много напредовао од оног времена и, да би био идеални иследник 1948. године,“ напоменуо је функционер ДФ-а.

Лаж и превара је иза свега што се пласира оптужницом

„Лаж и превара је иза свега што се пласира оптужницом,“ истакао је Радуновић и нагласио:

„Наша документација не мора да се доказује јер је она дио судских списа у овом предмету који су остављни са стране и за које се неко надао да неће бити пронађени јер нису повучени на вријеме.“

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Када ће Миливоје бити ухапшен? Или они који га не хапсе? Зар ће у овој држави једино ДФ да се бави истрагом. Шта ради судство? Чека да Миливоју понестане “идеја“ ?

  2. 0
    0

    Zao mi je iz srca zbog toga sto NECE ostali dio „opozicije“ da vas cuje.Nece da cuje ISTINU jer imaju svoje bijedne sitne interese.Ostatak „opozicije“ me podsjeca na „birace“ koji se kupuju svake 4 godine.Uvijek cete imati glas od mene i moje supruge.Srecno vam bilo…i nama svima u Crnoj Gori.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here