Насловна Политика ДФ: ДПС понизио Вујановића

ДФ: ДПС понизио Вујановића

0
ПОДИЈЕЛИ

Тешко је оцијенити ко има више успијеха у заједничком подухвату загађивања јавног простора – саопштења ДПС или медији под контролом исте парије. У последњем саопштењу које је замишљено као одбрана Филипа Вујановића, особе која их је задужила у слуганству, јер бољега за те потребе нису могли наћи у Црној Гори, је било, упркос стандарним неистинама, корисно, не само за сагледавање профила уличарско криминогене групације састављача која не случајно крије своја имена већ и за разоткривање ширег контекста урушавања институција у приватно партијској држави“, кажу из Дф-а.

Filip-Vujanović

Дакле, након страха Филипа Вујановића да узме учешћа у теми коју је сам покренуо , он се обратио партији да му помогне саопштењем.

„Не знамо колико му је партија помогла, она га је узимањем у заштиту сасвим извјесно понизила. Узалуд у Уставу постоји читаво поглавље о независној улози предсједника дражаве, партија својим саопштењем и брањени Вујановић су тако заједно негирали Устав, поново компромитујући инстиуцију предсједника државе. Они заједно јављају, овога пута сасвим отворено, да је адреса предсједника државе у партији од које Европска унија у највишем свом документу тражи правни и политички епилог за систем изборних крађа познат као афера Снимак. Тако опет, овога пута преко партије, крађа избора стиже до Вујановића, којем успут савјетујемо да убудуће, када се појави у некој емисији, а то је у просјеку једном у двије године, поведе и партијске другове, да не би морали да улажу додатни труд у накнадној одбрани“, додају из ДФ-а.

„Када је партија преузела умјесто Вујановића учешће у јавности питање за њу – Да ли ће у анексу будућег коалиционог споразума бити третирана ,,највећа финанисијска похара у историји ЦГ.” Разјашњењем, правним епилогом, хапшењем крупних риба, јер се ради о крупним проневјерама из врха ДПС – по наводима СДП, би се потенцијално убрзао процес приближавања ЦГ Европској унији“, закључује се у саопштењу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here