Насловна Политика ДФ: Ђукановић у страху од пораза понавља бестидне лажи

ДФ: Ђукановић у страху од пораза понавља бестидне лажи

3
ПОДИЈЕЛИ

Demokratski-front-logo-1

Поводим говора предсједника ДПС-а, Мила Ђукановића, на завршном скупу те партије пред локалне изборе у Мојковцу, реаговао је медијски пул Демократског фронта.

Реаговање преносимо у цијелости

Ђукановићева склоност неистинама, добро позната у дужем периоду црногорској јавности, добија у вријеме избора опсесивно патолошке димензије. Ђукановић бестидне лажи понавља баш сада, током кампање за локалне изборе, јер је очигледно у страху од пораза, још прецизније од утемељења правне државе у Црној Гори.
Иако више пута јавно и докумнетовано демантован од стране предсједника Демократског фронта, Ђукановић наставља са безочним и провидним лажима, не би ли увукао сваког опонента криминализоване државе у блато његовог поимања политике као неморалне дијелатности којом се остварају лична и породична богаћења. Безочно покушавајући да потцијени црногорску јавност Ђукановић се не либи да помиње свог политичког оца из Београда који га је инсталирао у црногорску власт да би заједно отпочели ратове на простору Југославије. Истина, Ђукановић је надмашио свог учитеља којег је напустио при првој промјени односа снага на Балкану, задржавајући свој регионалани примат у пљачкању и криминализовању своје земље.
Очекујемо да ће се демагогија и кукавичлук предсједника ДПС појачати у наредном периоду, јер је очигледно све веће расположење грађана за крај криминала и пљачке у Црној Гори, за политички крај Ђукановићеве замишљене и добрим дијелом реализоване приватне државе. Дакле, очекујемо да ће неморалним подметањима другима, себи супротним, наставити кукавичлук суочавања са отвореним проблемима на које га упозоравају не само опозициона јавност, већ Европска унија, па и коалициони партнер који ових дана јавно тражи извјештај о ,,финансијским баханалијама” у КАП-у.
Не сумњамо да ће Ђукановић, најбогатији човјек, уз своју сестру и брата у Црној Гори у времену пљачке и незаконитости у држави, кукавички избјећи теме крађа, широки репертоар од струје до избора, бестидно настављајући да блати све оне који се залажу за демократску и одговорну државу. Ипак, вријеме демократских промјена долази, страх Ђукановића је видљиво све већи, а јавност ће издржати и ову последњу фазу седмоструког премијра, овога пута у очигледном делиријуму

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Posten svijet je od takvih kao sto je Milo i bratija odavno izgubio mir. Ali po prirodinim zakonima svako zlo ima u sebi klicu razdora, tako i ovi zlotvori nemaju mira. Razdire ih sopstveno zlo , nedjela i zlocini koje su pocinili i koje i dalje cine.
  Tamo oni ne znaju drugacije. Skapace druge im nema.

 2. 0
  0

  Sve je ovo živa istina gospodar sa svojim društvom nam je uništio državu da se bogomi dugo oporaviti nećemo.Mene je najsmješnije kad podigne obrvu i izigrava nervozu koga može biti normalnog od njega strah osim nekog poltrončića.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here