Насловна Политика ДФ: Демократе прескочиле на дукљанску страну, као замјена за Дарка Пајовића

ДФ: Демократе прескочиле на дукљанску страну, као замјена за Дарка Пајовића

18
ПОДИЈЕЛИ

Веома је љековита размјена мишљења ДФ-а са Демократама, како би се неке ствари покушале искристалисати и како би грађани имали јасну слику о ставовима, предлозима и плановима свих учесника у полемици, истиче се у саопштењу ДФ-а.

„Оно што је очигледно и што је истина је да се Демократски фронт отворено, бескомпромисно, на сваком кораку туче са режимом, а док траје та борба Демократе кукавички ударају ДФ са леђа. Зато је важно да се не лаже, а ДФ ништа није слагао. На примјер, да није било ове полемике јавност не би сазнала да Бечић и друштво имају заједничке сеансе са распопом Мирашем Дедеићем и да се највиши функционери Демократа моле заједно са том особом и високим функционерима ДПС-а. То је истина, постоје фотографије, и не видимо потребу за оноликим ,,гицањем“ Бечића и других чланова ,,креативног тима“. Опште је познато да је Мираш ,,духовни отац“ овакве “независности”, ДПС-а, СД-а, разних других дукљаноида па се могло и очекивати, након Бечићевих изјава поводом 21.маја да овај датум ,,мора бити повод за радост сваког нашег грађанина“, да се Демократе позиционирају у гравитационо поље овог “државотворца”“, наводи се у саопштењу ДФ-а.

Из тог савеза истичу да када су сматрали да се само ради о „прелетачевићкој тактици да се уђе у бирачко тијело ДПС-а и тако помогне ДФ-у да обори режим, суочили смо се са безобзирном и недостојном теренском кампањом Демократа која је била искључиво усмјерена против нашег политичког савеза, а у директној функцији Миливоја Катнића и ДПС-а“.

„Претходних дана су лагали по сјеверу Црне Горе да су неки функционери ДФ ,,крштени“ код Мираша како би прикрили своје контакте и дружења са тзв ЦПЦ. Поштено би поступили да су рекли истину како сви функционери и посланици ДФ пред сваке изборе бораве и узимају благослов у Острошком манастиру. Дакле, немају никакве везе са индивудуом која јуриша на наше храмове, а у чијем се друштву веома угодно осјећају функционери Демократа“, истичу из ДФ-а додајући да је њихова дужност да обавијесте присталице ДФ на терену о правом карактеру политичких организација које дјелују против традиционалне Црне Горе и њене духовности.

Жао нам је што су Демократе, напомињу из ДФ-а, напуштајући СНП, одлучиле да прескоче на дукљанску страну замјењујући у политичком животу странку Дарка Пајовића.

„Памте грађани срамне повике функционера Демократа- ,,марш са Цетиња!“ које су упућивали нама када смо протестовали против Синђине скупштине која је доносила одлуку о учлањењу ЦГ у НАТО. Посебно су срамни напади појединих одборника ове странке на митрополита Амфилохија, СПЦ и српски народ, који су по садржају премашили најбљутавије изјаве првака дукљанске екстремистичке идеологије. Једна од лажи коју Бечић и друштво посебно шире у обиласцима кућа по Црној Гори је и она да је Андрија Мандић кум са Милом Ђукановићем, па је као нешто сумњив а они су ето баш ту поуздани, искусни, сигурни и приде Дедеићевим ,,благословом’’ оснажени да исправе све криве Дрине у Црној Гори.  Ако се има у виду да је та неистина одавно пласирана из кругова АНБ, онда је јасно одакле стижу савјети Алекси Бечићу“, напомиеу из тог савеза.

Истина је, истичу из Фронта, да се Андрија Мандић само једном срео и разговарао са Милом Ђукановићем, и то 2008. године, када је био члан опозиционе делегације, коју су још чинили Ранко Кадић, Предраг Поповић, Срђан Милић и Небојша Медојевић, а која је покушала предсједника ДПС-а да одговори од тога да призна лажну државу Косово.

„Дакле, Демократе тумарају од куће до куће ширећи лажи о ДФ, али прескачу да саопште неке истине- напримјер, да испољавање одређених склоности високих функционера Демократа, које су манифестоване кроз латентно узнемиравање путем слања бомбоњера, букета цвијећа, Рафаело куглица и експлицитних изјава емотивне патње, умало није резултирало трагичним догађајем, јер револтирани отац више није могао равнодушно да гледа да његов син трпи невиђени мобинг. Да тада нису били присебни неки старији чланови Демократа, вјероватно би аутор ових саопштења црвенокраваташа био на издржавању затворске казне због константног узнемиравања и навалентности иначе својствене високим функционерима ове партије“, кажу у ДФ-у.

„Такође, ДФ никада неће заборавити онај кукавичлук Алексе Бечића, када је 24. октобра 2015, умјесто да подржи ДФ и слободне грађане, побјегао и сјео за Ђукановићев шведски сто, цмиздрећи како његова странка неће са рушитељима из ДФ, вец је спремна за конструктивни однос са режимом. Демократе и Алекса Бечић једноставно треба да науче да се у ЦГ све сазна и да се грађани не могу варати политичким акробацијама, издајама и промјенама мишљења преко ноћи. Због тих сазнања све већи број грађана га упоређује са Сашом Синђелићем јер се ухватио у исто коло са једним Миливојем Катнићем. Заправо, тај Миливоје Катнић никада и не би био ту да за ВДТ није гласао млади посланик Демократа Невен Гошовић“, напомиње се у саопштењу додајући да у коначном, све се зна и јавност кроз, како кажу, ове полемике спознаје суштину оних који су обманама, уз подршку режима, АНБ-а, криминалних група и дијела страних служби, хтјели да сруше ДФ.

„Ситуација се искристалисала- ДФ је заједно са својим народом на првој линији борбе против режима. Водимо директну политичку борбу, прса у прса, трпимо ударце противника и ударамо најјаче што можемо. За то вријеме политички мрави покушавају да нас ударе са леђа на преваран и подао начин уз помоћ Мираша Дедеића, разних интересних лобија, укључујући  и геј лоби, корумпираних и издаји склоних уредника појединих медија и бивших опозиционара, функционера који подржавају лажну државу Косово и санкције Русији, оних који се противе вриједностима традиционалне Црне Горе, и који не смију да кажу којим језиком говоре и којој Цркви припадају. Али, ово што се дешава се Демократама је изгледа неопходан пут који мора прећи нека опозициона странка која је одлучила да промијени страну и постане прихватљив партнер онима које Алекса Бечић зове ,,здраво крило ДПС-а“. За ДФ не постоји здраво крило ДПС-а, ту странку у комплету треба растурити, јер је она главна препрека за  слободну, демократску и правну земљу каква треба да буде Црна Гора након смјене режима. ДФ за разлику од других хоће и може да мијења, а не да поправља нешто што је непоправљиво“, закључује се у саопштењу ДФ-а.

18 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   Одлично саопштење.Демократе нијесу Срби а нама без Срба власт ништа не значи.Боље да је нема но да је без Срба.

 1. 0
  0

  Frontovci, ovo vam je najbolji odgovor do sad! Trebali bi bar jednom dnevno da ga objavljujete, jer nazalost, ima ljudi koji povjeruju u 100 000 puta ponovljene lazi Demonkrata.
  A koliko je istinito sve sto ste napisali, posebno „ispoljavanje odredjenih sklonosti“ Alekse i Borisa, najbolje zna Mina M., Aleksina bivsa, koja im je bila paravan.

 2. POSLIJE MLADIH ,LIJEPIH I PAMETIH UVUNJENIM DJEMPERIMA EVO NAS MLADIH ,PAMETNIH I LIJEPIH U CRVENIM MASNJAMA,OJ HA!
  0
  0

  OVAJ PREVARANTSKI KOMUNJARSKI NAKOT GORI JE OD MJERNE JEDINICE VJECNOG SRAMA CRNE GIRE PAJOVICA!U MOMENTU KADA JEDINI ISTINSKI OPOZICIJONARI VODE STRASNU BORBU SA SVIM KOJI DJELUJU PROTIV INTERESA TRADICIJONALNE CRNE GORE OVAJ NAKOT ZABIJA NOZ U LEDJA!SVE KAZE DA CE OVO BITI GORA PROGRAMIRANA DRUZINA OD TZ.“POZUTIVNE“!SA NJIMA CIM PRIJE TREBA JASNO I BEZ ZAVIJANJA U CELOFAN ,POSTAVITI IH TAMO GDJE PRIPADAJU I TO JE TO!TEST JE VRLO JEDNOSTAVAN ,NA JESEN ODMAH ORGANIZIRATI PROTESTE SA JASNIM CILJOM I TU SU ONI PECENI !

  • 0
   0

   Господе Боже Једини И Свемогући,читајући ове и још понеке коментаре просто се запитам-а да ми Господ не замјери ако судим,далеко било осуђујем-јер је то једино Његово,какви ово појединци живе у данашњој тзв.Гори Црној-бесудном дукљанском Монтенегру!!!У шта су се то претворили и у шта ће се тек претворити!!!Случајно одговарам на овај коментар поменутог Господина са чудним псеудонимом,не уносећи личну компоненту већ на нивоу појаве ,јер ми је запао за очи…Знајући да ће у последљњим временима сам Господ досустити Промишљу својом отпад и од Њега и од Добра које је у Њему сконцентрисано као врхунска и безгранична категорија,кушајући тако слободном људском вољом ниво тог отпада и безумља,да би видио са једне стране то а са друге истрајност и трпељивост остатка који ће остати на путу Његовом,просто се запитам иако су Свети оци давно дали одговор и на то питање,колико ће вјере Господ наћи када други пут дође међу нас…Поштовани Господине Силти немојте ми замјерити молим Вас ,покушајте да се издигнете изнад нивоа локално-племенског и политиканског…па Ви помињете име особе која је под Анатемом Васељенске Патријаршије,која је одлучена из Свете,Саборне и Апостолске Православне Цркве свуда на Планети..кога сви упућени Православни Хришћани при помену његовог световног имена баш као и Ви спомињу као проклетника и расколника крстећи се као када спомињу непоменика,својим очима сам то гледао по Грчкој ,Румунији,Бугарској ,Русији,са не буде сво зло овога свијета од и из Србије…Рећићете да је то суд људи,али није вјерујте,Црква је тијело Господа нашег Исуса Христа и заједница вјерних а не политиканско-национална дружина окупљена око некога ко себе може прогласити са шта год хоће…Не само Ви,већ и многи други са оваквим ставом у опасности су да навуку на себе гријех отпада преко имена поменуте персоне…ВИШЕ НЕСВЈЕСНО НЕГО СВЈЕСНО…Прочитајте када стигнете нешто од Светог Василија Великог,Светог Јована Златоустог,Светог Максима Исповједника,Св,Исака Сирина…па онда олако дајите судове и закључке…Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј грешни Православни народ онога што је некада носило име Црна Гора.упути на пут покајања и спознаје,љубави Твоје БЕЗГРАНИЧНЕ РАДИ!!!!!

 3. 0
  0

  Demokrate su američki projekata zamjene za Mila a da se ništa ne promijeni suštinski. Njihova prikrivenost identiteta je samo da prevare naivnije Srbe.

  • 0
   0

   Nije.Mandic je Srbin i cist covjek i politicar.To je podvala Vikiliksa.Na kraju i da nije,Draza Mihailovic je saradjivao sa Englezima i Amerikancima pa je heroj svog vremena.Da je ikad mislio ici u Nato ne bi bio na prvoj borbenoj liniji protiv Nato pakta.

 4. 0
  0

  O Becicu koji nezna kojim jezikom govori je glupo bilo sta reci.Ali me interesuje kad su Medojevic I Radulovic prestali da slave 21.maj I kad je Radulovic bivsi pred, mjesnog odbora nvo cpc poceo da ide u crkvu

 5. 0
  0

  Ova dva komentara nije pisao demokrata, ocigledna podvala. Mada nije daleko od istine.
  Ali stvarno ne mogu da zamislim srbina kao clana demokrata i ure.
  A ovima smeta zdravo krilo dps
  A sdp moze da ima zdravo krilo
  Zdravi oba ko sepsa i suga

 6. 0
  0

  Ove demokrate su ustase.Samo Srbi mogu biti demokrate ,samo srpska nova demkratija moze donjeti istinu demokratiju za Srbe ,pa I za sve.Dosta vise sa ustaskim partijama koje madjijaju Srbe.

 7. 0
  0

  I wikilililieeks laze o Mandicu.Inace ,je Taj wikilik razotkrivao tajne zapada dobro I govori istinu sta nam radi CIA ,Kako nas unistava,Ali ovo o Mandicu je podvala,ne bi on nikad.Tako da su se srozali u mojim ocima.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here