Насловна Насловна ДФ: Позитивна Црна Гора је синоним за непринципијелност и издају

ДФ: Позитивна Црна Гора је синоним за непринципијелност и издају

5
ПОДИЈЕЛИ

Интервју Дарка Пајовића у којем се отворено понудио да  ембрион своје странке накалеми на политички осушени фикус ДПС- а представља завршни чин нестајања ове амебоидне странке, наводи се у саопштењу Демократског фронта.

DarkoPajovic-Vijesti-2-590px

ДФ са жаљењем констатује да је предсједник Позитивне Црне Горе за кратко вријеме успио да постане позитиван једино на ДПС, и са овако отвореним набацивањем Ђукановићу, заслужује  презир и осуду свих опозиционих бирача. Ако је Дарко Ђуровић или Драго Пајовић, или како год, мислио да ће синтагмом „непринципијелна коалиција “ добити на тежини као њен творац Васил Тупурковски, морамо га подсјетити да је свака сличност намјерна, и да је  управо странка чији је предсједник Пајовић, постала синоним за непринципијелност и издају опозиционог бирачког тијела„, истичу у овој странци. 

У ДФ-у су изненађени што је човјек који је „заједно са својим сатрапима предао Никшић и Подгорицу ДПС- у“, дисциплиновано гласао за уставне промјене по мјери режима и све вријеме био „резервни играч Тарзана Милошевића“.

„Одлучио је да пред крај утакмице, са опозиционе клупе ускочи у Ђукановићев тим, и са „високоморалних и визионарских“ позиција наплати промјену дреса“, каже се у саопштењу.

Зато ДФ још једном подсјећа црногорску јавност да су тзв. теорије од 36 плус 1 посланика спремних да дођу до већине од 41 представљале пуко замајавање и манипулацију опозиционе јавности.

Ваљда је након Пајовићевог интервјуа, сваком у Црној Гори јасно, па и творцима модела 36 плус 1, оно што је ДФ одавно тврдио, да у црногорском Парламенту нема 36 опозиционих посланика, већ да постоје тројански коњи који се хране на опозиционим јаслама, и само чекају звиждук Тарзана Милошевића како би претрчали на ранч ДПС-а . Зато најављена коалиција Позитивне и ДПС – а представља разлог више да се на демократским протестима заустави сваки покушај даљег политичког дегенерисања  основних демократских вриједности“, сматрају у  ДФ- у.

Свјесни су чињенице да избори у Ђукановићевој режији, на којима би разни Пајовићи глумили опозиционе статисте док их шеф не позове у завршном чину, немају никаквог смисла. 

Техничка влада до које ћемо доћи мирним протестима, може натјерати црногорске Василе Тупурковске да пређу на политичко гојење али у кантини ДПС – а, јер они више са опозицијом немају ништа„, поручили су из Демократског фронта.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Pozitivna, SNP, CDU, obje „frakcije“ SDP, LP, manjinske stranke su „prvi red namiguša“ koje se žele što prije „udati za bogatog mladoženju“ (DPS). URA, Demos, Demokrate, DF su malo „poštenije djevojke“, ali „mladoženja“ je u stanju tako „odriješiti kesu“ da će čak i „najčednija cura“ na kraju „pokleknuti“! Prema tome, „nevinih“ nema, razlika je samo u visini „transfera“!

  2. 0
    0

    Koga su oni izdali. Što znači izdaja? Ko se može osjećati izdanim i u kojem slučaju. Da li su ovi momci i đevojke iz pozitivne vama nešto obećali? Da li ste ih vi smatrali svojim političkim partnerima? O kakvoj vjeri i nevjeri vi pričate? Jeste li vi, uopšte, normalni?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here