Насловна Политика ДФ: Да ли су наши посланици требало да, попут Ђуровића, ишамарају посланике...

ДФ: Да ли су наши посланици требало да, попут Ђуровића, ишамарају посланике ДПС-а, како би прекршајно били гоњени?

3
ПОДИЈЕЛИ

Случајеви „правде“ по рецепту црногорског правосуђа који ових дана излазе час из кухиње тужилаштва, час из судова, представљају најбољи показатељ о заробљеним институцијама којима би позавидјеле и неке јужноамеричке земље седамдесетих година прошлог вијека – саопштено је из Демократског фронта.

Они истичу да готово звучи бурлескно да је Шалета Ђуровић, предсједник Агенције за електронске комуникације и поштанску дјелатност, због пребијања српског туристе на барској плажи, по кратком поступку, прекршајно кажњен 350 евра. Наставак њиховог саопштења преносимо у цјелости.

С друге стране Миливоје Катнић и Ромина Влаховић – Помада поднијели су оптужни предлог против посланика ДФ-а који су се вербално сукобили са посланицима ДПС-а, и то након што су посланици ове криминалне дружине противуставно и противзаконито осим укидања имунитета гласали и за одређивање притвора. Значи ли то да су посланици ДФ-а требали, попут Шалете Ђуровића, да ишамарају и изударају посланике ДПС-а, како би прекршајно били гоњени, и да ли може доћи до преквалификације уколико то ураде сљедећих дана на некој од црнгорских плажа, или је пак Миливоје Катнић одлучио, да све посланике ДФ-а, кривично процесуира до краја 2017. године. С друге стране, функционери ДПС-а, чланови њихових породица и њима блиско повезана мафијашка удружења, не да не подлијежу закону, већ га сами пишу и спроводе, и то над политичким неистомишљеницима. Како је могуће да је вербални инцидент у Скупштини изазвао толики страх и узнемиреност код посланика ДПС – а и чланова њихових породица, а брутално пребијање на плажи, у присуству хиљаду купача, не да није изазвало никакву узнемиреност, него су се изгледа на крају Шалета Ђуровић и претучени српски туриста и побратимили, јер је предсједник Агенције платио његову казну. Још један од флагрантних случајева ‘правде’ представља и напад на једног од лидера ДФ-а Небојшу Медојевића од стране синовца Брана Мићуновића, који је такође прекршајно кажњен са 500 евра.

Тиме је званично отворен лов на лидере и посланике опозиције, и то искључиво ДФ-а, који постају мете режима и криминалних структура. Да ли треба подсјећати на напад на Милана Кнежевића за вријеме октобарских протеста 2015. године од стране ММА борца Николаја Драговића о чему постоји и видео-снимак и који све вријеме скривају у полицији и тужилаштву. А поменути Драговић, не да није процесуиран до данашњег дана, већ је и напредовао у служби, тако што је од сезонског ватрогасца добио стално запослење у комуналној полицији. Наравно, Управа полиције систематски ћути и асистира Миливоју Катнићу у прогону ДФ-а, и подноси кривичне пријаве само против посланика нашег савеза, док у случајевима Мићуновића, Драговића и лоповске банде из клуба посланика ДПС-а, уклања трагове и постаје саучесник у злочину. Нескривена мржња коју Миливоје Катнић злоупотребом службеног положаја, исказује према ДФ-у, постаје образац понашања заробљених и корумпираних институција, које ће много прије него што они мисле, бити демонтиране и раскринкане као дио једне криминалне хоботнице која је напала Црну Гору. ДФ има дужност да настави политички бескомпромисну борбу против Мила Ђукановића и његовог режима, и зато нас прогон, репресија режима и десетине судских процеса, не могу зауставити у нашем науму да свим расположивим демократским средствима ослободимо Црну Гору од тродеценијске тираније.“

ПОДИЈЕЛИ

3 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here