Насловна Друштво ДФ Будва: Угрозили отварање Дневног центра за дјецу са сметњама у развоју

ДФ Будва: Угрозили отварање Дневног центра за дјецу са сметњама у развоју

0
ПОДИЈЕЛИ

Интересантно је како у посљедње вријеме поједини политички субјекти у Будви олако баратају термином „пристојно“. Ми у Демократском фронту Будва сматрамо да је јако непристојно обмањивати грађане Будве и манипулисати предизборним обећањима која нису ни покушали да реализују они који за себе тврде да су најбољи – саопштено је из Демократског фронта Будва поводом могућности отварања Дневног центра за дјецу и младе са сметњама и тешкоћама у развоју.

Како су истакли, срамно је дичити се поштењем а опструирати сваки напор нове локалне власти у Будви, која покушава да учини нешто за добробит њених грађана, а онда ту нову власт оптуживати за неучинковитост.

„Зашто онда не кажете грађанима Будве који су вам дали глас, да управо због вашег профитерског приступа политици, питање Дневног центра можда неће бити ријешено? Да око тридесетеро дјеце и младих неће коначно добити мјесто у коме би већина њихових потреба била задовољена. Иако је опредијељени простор готово завршен. И немојте се заваравати да ће то остати непримијећено јер ћете упрво ви, који глумите пристојност бити одговорни за наведено„, наводи се у саопштењу које потписује Валентина Тадић, одборница Демократског фронта Будва.

„Нисмо од вас ни једном чули шта би то ви урадили боље, ако изузмемо ДПС, за које већ знамо шта и како раде. Одговорност за резултате јесте наша, али је и ваша такође. То само показује да вам није стало до грађана Будве, већ да сте у политичку причу ушли из крајње себичних и личних мотива. Ми ћемо наставити да дајемо максималан допринос радом и залагањем, без обзира на ваше немуште покушаје да се представите као моралне громаде. Ваше евентуално непојављивање на Скупштини 30. 9. на којој би требао да се усвоји Статут Дневног центра, Акт без кога је сваки наредни корак ка отварању Дневног Центра онемогућен, што је за скоро тридесеторо дјеце са сметњама и тешкоћама у развоју и њихове породице од животног значаја. Нека вам служи на част. Очекујемо ваше контрасаопштење у коме ћете папагајски понављати ријечи – популизам, политиканство, демагогија – али само изволите, грађани Будве ће судити. Ми само желимо да у политику вратимо живот“, закључује се у саопштењу ДФ-а.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here