Насловна Политика Депутат и боксерска легенда Валујев у посјети ДСЈ-у

Депутат и боксерска легенда Валујев у посјети ДСЈ-у

3
ПОДИЈЕЛИ

Данас је на позив мр Небојше Јушковића, предсједника Демократске странке јединства у званичну посјету овој стрнци дошао Николај Валујев, депутат руске Думе из редова владајуће Јединствене Русије и члан Комитета за спорт и омладину Руске Федерације.valuev

Након билатералног сусрета два званичника, господин Валујев ће се срести и са Андријом Мандићем, предсједником Нове српске демократије са којим ће се договорити модалитети међусобне сарадња ове три патриотске партије.

Према програму боравка у Црној Гори, високом госту из братске Русије домаћин ће бити и владике Јоаникија, а боравак у Црној Гори ће искористити да посјети Цетињски манастир и манастир Острог.

Господин Николај Валујев ће сјура са предсједником ДСЈ мр Небојшом Јушковићем бити гост патријарха српског господина Иринеја поводом отварања изложбе у храму Светог Саве на Врачару посвећене четристо година породице Романов. Том приликом ће се ова два политичара срести са предсједником Србије Томиславом Николићем и осталим српским званичницима, са којима ће договорити конкретну сарадња у области политике, спорта и осталих важних области живота.

Ова посјета је утолико значајнија када се узме у обзир да је ријеч о најпопуларнијем спортисти и једним од најутицајнихих политичара у Руској Федерацији

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    bravo Juskoviću. Svaka ti čast što nijesi dao onim političkim trubama – Asanoviću i Lauseviću da ugase Žižićevu stranku i ponesu je onom mletačkom trgovcu. Samo naprijed radi pošteno na afirmaciji DSJ i uspjećeš. Puna podrška.

  2. 0
    0

    Сугестија, а не коментар. Не почињите текстове временском одредницом. Ајде овако: На позив мр Небојше Јушковића, предсједника Демократске странке јединства, данас је у званичну посјету овој странци дошао Николај Валујев, депутат руске Думе из редова владајуће Јединствене Русије и члан Комитета за спорт и омладину Руске Федерације.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here