Насловна Политика ДЕМОС: Врховни суд не даје право „пучистима“ да хајдучки отму странку

ДЕМОС: Врховни суд не даје право „пучистима“ да хајдучки отму странку

3

„Нећемо се бавити претензијом трајања фарсе, још мање уличарским саопштењем које потписије С. Шофранац у којем јавно фалсификује одлуку Врховног суда, чак дрско дајући задатке Управном суду и Министарству“, саопштено је данас из Демоса.

„Непребољену бруку неуспјелог пуча, јавног офирања, узурпације и неконтролисаних амбиција групе људи Шофранац и друштво сада опсесивно лијече судским жалбама, четвртом по реду. Претходно, Министарству, Тужилаштву, Управном суду, сада Врховном суду“, наводи се у саопштењу.

„Очигледно је да одлука Врховног суда не даје право пучистима да на основу скандала ‘нотарске већине’ (вјеровали или не, већине и то лажне коју су овјерили код нотара), као основа за приватну скупштину, на хајдучки начин отму странку“, казали су.

„Врховни суд је тражио од Управног суда да комплетира образложење већ усвојене пресуде. И то сегментом третирања односа статутарних одредби странке и лица које је молбом поднијело захтијев да постане предсједник, сада већ двије странке“, наводе у овој странци.

„Е баш у том дијелу и почиње онај трагикомични дио приче – ‘већина’ овјерена код нотара као основ одржавања приватне скупштине, на којој се нестатутарно чак проглашавају предсјеник, предсједништво – све фарсично, дакле лажно.
Коме је до наставка своје бруке нека настави. Демос нема никаве везе са тим“, закљуено је у саопштењу.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Kakav je sad ovo obrt onaj Šofranac neki veliki manilulator pocinjem da sumljam da su Lekic i Danilovic napravili tajni dogovor kako da uzmu pare od stranke koje dobijaju iz budzeta prvo Lekic krca ljesnike dvije godine a Danilovic formira partiju pa onda kao sud vrati na ponovno razmatranje pa presudi u korist Danilovica onda Danilovic pocne da talama jos dvije godine sta se odje radi kad pogledas izgleda da je Dps mislim ovaj Duskov posten pored ovih lopova pohlepnih. Duško treba da izadje sa fer ponudom bez Djukanovica i pruzi ruku , Draginji , Lekicu , Becicu i Abzovicu i djelu Snp-a gradjanskom djelu Snp da se formira neka prelazna vlada. A Djukanovic nek ide sa Mandicem. Pa ko pobjedi to bi bilo fer!

  • 0
   0

   E moja ajkulo mora da si pošten čojek kad misliš da bi Miodrag dijelio iskim osim sa onima što su ostali sa njim?(2)nema za teećeg njegov cilj je pare zato je sve rastjerao sve je očigledno debelo crijevo.

 2. 0
  0

  Stranku su taman hajdučki oteli lekić i tina pa sad kad su je ogadili nevjerujem da bi Goran poželio jer tamo nema viš nikoga od onih koji su je stvarali.E pare koje su ćapili vraćat se moraju .Nema suda koji će im oprostit otimačinu.Vrati maco …

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here