Насловна Политика Демос Никшић уз Даниловића

Демос Никшић уз Даниловића

10
ПОДИЈЕЛИ

На синоћ одржаној сједници никшићког Демоса убједљива већина је подржала одржавање Ванредне изборне Скупштине и кандидатуру Горана Даниловића за предсједника странке, саопштила је предсједница ОО Демос Никшић Марјана Јушковић. 

Демос Никшић је такође утврдио листу кандидата за чланове Главног одбора, а на скупштини локалне организације и посланике за Скупштину која ће се одржати 27. августа у Мојковцу.

„Иако је предсједник Демоса покушао раније виђен сценарио пославши инструиране појединце из своје групице извођача радова, никшићки Демос је стао на страну Статута и завршио своје обавезе у сусрет Скупштини,“ казала је Јушковић и додала:

„Кандидати за чланове Главног одбора су: Ђуровић Аница, Ђуровић Веселин, Абрамовић Петар, Миљанић Ранко, Ђурђевац Мираш, Вишњић Дара, Бијелић Момчило и Јањушевић Марија.

Предсједница ОО Демос Никшић Марјана Јушковић је члан ГО по аутоматизму.“

10 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Bravo Niksic,bravo slobodni i hrabri ljudi.Bravo borci za pravdu i slobodu svih nas.Demos ulazi u zafrsnu fazu borbe za novu,bolju i vedriju Crnu Goru.Demos ide putem pobjednika.Podrska Demosu-Narodu i Narodu-Demosu.Nakon Mojkovca svi ce se zacuditi snazi Demosa.Nakon Mojkovca svi ce pitati za Demos,biti uz Demos a Demos ce dati svoj maksimum da onih famoznih 4,5 ili 6%pronadje i bude tas na vagi.

 2. 0
  0

  Иако ову Маријану Јушковић не познајем нит сам је икад у град видио дајем подршку овој дивној дами,Мирашу,Дари,Бранки,Ранку,Ранки….да побједе Лекића и пошаљу га коначно у пензију.

 3. 0
  0

  Samo hrabro i muski.Partija dje je Branka Misurovic Besovic Danilovic ima najvecu perspektivu od svih uslovno malih partija u CG.Porast pocinje u Mojkovcu.Kako Goran jednu vece mudro ustade i rece,,Mi smo sada napravili partiju od nas pesto ali nista ne brinite to je kao dobro tijesto.Kad u tjesto dodas germu,ono mora pocet rasti od Mojkovca porascemo i necemo vise pasti,,.Da se pravi i iskreni opozicionar najezi.Bravo bivsi a Bog ce dati i buduci ministre.

 4. 0
  0

  Ljudi bez mane i straha.Demos-Narod,Narod-Demos,Demos-Narod,Narod-Demos.Demos kao narod i u narod u pobjedu i to na slavnom Mojkovcu,polju krvavome,ne udilo liku i djelu serdara Janka Vukotica.Lekic dok izgovori sta je mislio ovi mu uzese partiju.A vala i neka su,nije neka greda.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here