Насловна Политика ДЕМОС: ДФ наводно посвећен протестима, а највише воде рат против наше странке

ДЕМОС: ДФ наводно посвећен протестима, а највише воде рат против наше странке

5
ПОДИЈЕЛИ

,,Очигледно је да политика саопштења и индивидуалне изјаве са агресивним бесмислицама које се воде у име ДФ и то све учесталије против ДЕМОСА неће донијети никакву корист ауторима. Очекујући да се и озбиљнији чиниоци ДФ и до сада ограде од, за ту коалицију, јавно компромитујућих изјава и саопштења дужни смо, иако нерадо, да јавно реагујемо“, изјавили су данас из ДЕМОСА.

logodemos

,,Бити наводно посвећен организацији протеста и то свакодневно у медијима, а водити рат увредама против опозиције и наше странке, несхватљиво је и иде директно на руку режима. Шта тиме гласноговорници ДФ желе да постигну и кога да побиједе остављамо јавности да закључи“ наводи се у даљем саопштењу.

У ДЕМОСУ најављују да неће улазити у расправу, и да ће своју снагу показати по подршци јавности коју добијају, а не ,,од оних који не могу да нађу властиту мјеру“

,,ДЕМОС неће улазити у свакодневна рвања са неозбиљним саопштењима амбициозних састављача, која су комбинација политичких доскочица и подметања трагикомичних димензија иначе врло широке лепезе тема од унутрашњих и међународних завјера, до самозваног стражарења над материјом опозиционости, односно политичкој снази. Мјеру наше снаге и озбиљности извјесно ће одређивати домаћа јавност, а најмање они који не умију да нађу властиту мјеру“.

Из ове партије су позвали још једном све опозиционе структуре на темељан рад, а не на деструктивне наступе, од којих нико нема користи.

,,ДЕМОС јос једном позива све праве опозиционе структуре на озбиљан, темељан и промишљен рад, на избјегавање појединачних неодговрно – деструктивних наступа која спречавају искрену посвећеност одговорном политичком послу од којега грађани очекују конкретне резултате, у првом реду демократску смјену актуелног режима“, закључују у ДЕМОС-у.

5 КОМЕНТАРИ

    • 0
      0

      Vratite mandate posto se kunete u postenje pa onda polemisite sa DF. Eno kakav je Pajovic, za ove iz demonsa je moralna i politička gromada.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here