Насловна Политика Демократски фронт: Није здраво бити Милов пријатељ

Демократски фронт: Није здраво бити Милов пријатељ

Искуство говори да је много здравије бити Ђукановицев непријатељ него “пријатељ”. Вања Бокан, Бели Распоповић, Баја Секулић, Горан Жугић, Вук Бошковић, Драган Дудић, су били пријатељи. О пријатељству и лојалности Ђукановића би нешто могли да кажу и Свето Маровић и Миомир Мугоша", оцјењују из ДФ-а

7
Мило Ђукановић

Демократски фронт реаговао је на данашњу изјаву предсједника Мила Ђукановића, истичући да је „Велики Дон, мафијаш на батерије из Растока, свачији друг, а ничији пријатељ, послије састанка „Кабинета смрти у Дубаиу“, данас  јавно признао све, за шта га је јавно оптужио његов лични банкар и човјек који га је увео у свијет бизниса и међународне политике Душко Кнежевић.

Вила вриједна 10 милиона евра на Горици је његова, само се још размишља како да је откупи сам од себе, јер је Ђукановић нуди Милу по скупљој цијени него што вриједи. Ето, изгледа да је Ђукановић одлучио да запали Мила и да му ували своју вилу скупље него што вриједи. Мило је ушао у фазу гдје сам себе вара на цијени“, наводе из ДФ-а.

Додају да, Ђукановић признаје да рекетира режимске тајкуне који илегалним донацијама обезбјеђују новац ДПС за вршење тешких кривичних дјела- куповине бирача и корупције у изборном процесу.

Ђукановић је признао да се новац режимских тајкуна пере преко ДПС-а и њихових банака и да то тајкуни раде да би стекли неке повољности од власти. Ђукановић је признао да је Катнић његов послушник који прогони само ДФ и пословне конкуренте браће Ђукановић, и да ће морати да га жртвује и да њега оптужи за сва злодјела која је чинио по његовом налогу“, наводе из ДФ-а.

Ђукановић каже, додају из ДФ-а, да му Кнежевић није пријатељ и ту прави фаталну грешку.

„Сви око Ђукановића знају да му је Кнезевић био много више од пријатеља. Он му је био лични банкар, а познато је мафијашко правило да се никад не свађаш са својим рачуновођом, банкаром и љубавницом“, истичу из ДФ-а.

То је јасно, додаје ДФ, и самом Ђукановићу, јер је његово данашње реаговање вапај очајника и позив Кнежевићу да прекине са објављивањем „тајни са двора и да је он спреман на нагодбу“.

„Некадашњи Мило бритва цвили и преклиње Кнежевића да стане са објављивањем снимака који би могли да униште имиџ Ђукановића као Дона који све контролише и коме нико ништа не може. Ако би Кнезевић објавио само дио снимака са „бунга бунга“ журки, Ђукановић би се нашао у понижавајућој позицији и ДПС би морао да размишља како да се дистанцира од њега“, наводе из ДФ-а.

Према њиховим ријечима, очигледно да Кнежевић има озбиљан ПР адвокатски тим и заштиту неких моћних центара, те да Ђукановић зна да не може да га ликвидира, као што је многе своје “пријатеље” када су му постали опасан терет.

„Мило Бритва је готов. Сад је питање да ли ће са собом повући и све своје “пријатеље“ и ДПС или ће га се они први одрећи, у страху да их професор Кнежевић не објави у снимцима који долазе. Искуство говори да је много здравије бити Ђукановићев непријатељ него “пријатељ”. Вања Бокан, Бели Распоповић, Баја Секулић, Горан Жугић, Вук Бошковић, Драган Дудић, су били пријатељи. О пријатељству и лојалности Ђукановића би нешто могли да кажу и Свето Маровић и Миомир Мугоша“, оцјењују из ДФ-а.

Ђукановић је, додају они, разорио све тзв. институције и Станковић, Катнић, Савић, Жугић су се показали као „биједни послушници и плаћеници мафије и браће Ђукановић“.

Они су дио проблема и не могу бити дио рјешења. Рјешење је у политичкој равни и у смјени овог корумпираног и мафијашког режима. То је постало јасно и у Вашингтону, Бриселу и сада је само питање како ће се отарасити непожељног терета. Једноставно, Ђукановиц прави много буке и лоших вијести, а више не треба никоме. Крај игре“, закључили су из ДФ-а.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 21
  0

  Опако речено. Пророчки и злосутно по њега звучи истина ,, не треба више никоме“.

 2. 15
  0

  O.K. napisali ste saopstenje i vi i pioniri isa crvrnim maramama i pioniri bez marama,ovi neki sto isto slove za opoziciju vjerovatno tek pisu saopstenja.Na noge dosta je foliranja sjednite za sto sa jednom tackom dnevnog reda PROTESTI.OTPOR ,GOVNAVE METLE I LOPATE U RUKE,ILI TO ILI J..I TE SE.

 3. 1
  1

  Здавко Станишић за протесте се обрати црвеним преварантима Бору и Рамизу.Они неће да их организују заједно са Кривокапићем.ДФ моли за протесте двије године.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here