Насловна Насловна „Демократија“ и Марковићевих „80 одсто“

„Демократија“ и Марковићевих „80 одсто“

1
ПОДИЈЕЛИ

Необична недеља за премијера Душка Марковића – двапут се у току ове седмице помиње његово име уз проценат 80 одсто.

Данас је са сједнице Владе поручено да је укупна реализација Програма рада Владе за ову годину закључно са трећим кварталом преко 80 одсто.

Раније ове недеље премијер је на годишњицу срамног признања тзв. Косова саопштио да када је Црна Гора донијела одлуку о признавању те лажне државе, 80 одсто јавности је било против тога.

Оба осамдесетопроцентна податка Марковић с поносом истиче.

Међутим, то што је његова Влада све вријеме одлуке доносила у крњем парламенту, без представника опозиције, Марковића брине таман колико и одлука о тзв. Косову донесена против воље народа.

Чак ни у атмосфери апсолутне власти, гдје у Скупштини нема опоненте већ само присталице и сателите, крња Влада не успијева да реализује стопроцентни учинак планираног.

На другој страни, Марковић је, иако можда несвјесно и свакако невољно, изјавом о лажној држави Косово признао чињеницу да је већинска Црна Гора против ове насилно донесене одлуке.

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    POGLEDAJTE OVU „SINDJINU“KOOALICIJU SA CASAMA SAMPANJCA !VELIKA VECINA OKO 80 %DRZE OVE CASE SA SAMPANJCEM KAO STAFETU MLADOSTI ,NEMA NIKOGA DA IH POUCI ELEMENTARNOM BONTONU PRAVILNOG DRZANJA CASA!KRKANI SU NAVIKLI NA STAFETE MLADOSTI I MOTIKE I TU JE NJIHOV DOMET!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here