Насловна Политика Демократе: Саберимо се око главне мете – ДПС-а и његове смјене

Демократе: Саберимо се око главне мете – ДПС-а и његове смјене

4
ПОДИЈЕЛИ

Издићи се изнад подјела, а узвисити се до заједничког интереса – бољег сјутра за сваког грађанина – идеја је која мора имати приоритет у односу на остале, ситне и ускогруде, саопштено је данас из Демократске Црне Горе. Они су позвали своје опозиционе колеге да се саберу око главне мете – ДПС-а и његове смјене.

„Нема града, ни мјесне заједнице, ни куће која би била ‘ослобођена’, ако слобода не подразумијева раскид са досадашњом праксом разраде закржљалих и учмалих концепата, који имају шанси и услова да се остваре таман колико ли да ДПС до избора у Никшићу постане демократски.

Побједа на изборима над ДПС-ом и његовим помагачима не зависи од начина изласка опозиционих субјеката на њих, већ од искреног односа, међусобне сарадње и ненападања. Ако нам неко не вјерује, нека само баци поглед пут Будве и Котора, а може и пут главног града, који је на парламентарним изборима, са скоро 8.000 опозиционих гласова више, показао свој несумњив антирежимски карактер,“ нагласиле су Демократе.

Они су напоменули да ударати на младост и на напредне идеје, ни у прошлости никоме није добра донијело те позвали све да се саберу око главне мете – ДПС-а и његове смјене, јер је то предуслов да ово друштво крене напријед, не само у Никшићу, већ у цијелој Црној Гори.

„Ниједан гласач опозиције нам сигурно није дао глас да се међусобно прегањамо и черупамо за гласове, већ да на крилима озбиљног резултата на парламентарним изборима крајем прошле године, који је завриједио епитет најпријатнијег и највећег изненађења, наставимо да разбијамо мит о непобједивости ДПС-а, као што смо то већ учинили у пар поменутих општина. И да нам, коначно, свима сване,“ нагласиле су Демократе.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Becic je u pravu,teski sam opozicionar i mrzim dps ali ne vjerujem Mandicu i Milicu,pokazali su se sada u Budvi i Kotoru.Trebaju nam novi ljudi,nova energija.Pa 20 godina Mandic,Milic,Medojevic,Bulatovic i ostali nista nisu napravili,za njihove stranke bi bilo dobro da dodju novi ljudi.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here