Насловна Политика Демократе: Одлучни у откривању криминалних дјеловања власти у Бијелом Пољу

Демократе: Одлучни у откривању криминалних дјеловања власти у Бијелом Пољу

1
ПОДИЈЕЛИ

Након двадесет и пет година однарођене политике ДПС-а, бруталних кампања и обрачунавања са политичким неистомишљеницима, појединци, тачније, функционери ДПС-а из Бијелог Поља и даље баштине тај метод политичког дјеловања, нагласио је Марко Љујић, члан Главног одбора Демократске Црне Горе. Он је поручио свима који мисле да су јачи од државе и законе да ће бјелопољске Демократе наставити да воде једну нову политику елиминисања вјештачки продукованих подјела и уцјена, као и да су више него икад одлучни да се одупру „једној организованој банди непоштених и нечасних људи“ и открију сва недомаћинска и криминална дјеловања појединаца из врха актуелне власти у Бијелом Пољу.

Остатак саопштења Љујића преносимо у цјелости:

Већ опробан, и у пракси доказан као дјелотворан вид борбе против свих оних који не мисле као они, појединци из бјелопољског ДПС-а уцјенама, притисцима, застрашивањем и монтираним пријавама, на све начине желе онемогућити нормалан рад и функционисање Демократа Бијелог Поља.

Својим минулим радом, који се може оцијенити као изузетно добар и квалитетан, својим чистим, поштеним и храбрим дјеловањем, скрећући пажњу и упозоравајући на све аномалије у Бијелом Пољу, Демократе свакодневно стичу све већи углед међу грађанима, константном комуникацијом са њима, добијајући све веће симпатије и повјерење.

Зато свим оним људима, који мисле да су јачи од државе и закона, поручујемо да ће бјелопољске Демократе својим преданим и одговорним радом наставити да воде једну нову политику елиминисања вјештачки продукованих подјела и уцјена и да ћемо се одлучно супроставити томе.

Такође, Демократе ће у наредном периоду наставити своја политичка дјеловања и у правцу прикупљања озбиљних и обимних документација, која ће за циљ имати откривања свих недомаћинских и криминалних дјеловања појединаца из врха актуелне власти у Бијелом Пољу, а о чему ће јавност, и надлежне институције, бити благовремено обавијештене.

И на самом крају, уколико су појединци макар и на тренутак помислили да су успорили или спријечили рад бјелопољских Демократа, грдно су се преварили. Заправо, десио се контра-ефекат, који ће нас још више подстаћи да се ефикасније, енергичније, одлучније одупремо једној организованој банди непоштених и нечасних људи.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here