Насловна Политика Демократе: Господо из ДПС-а, док вас не изврнемо из сваке фотеље нећемо...

Демократе: Господо из ДПС-а, док вас не изврнемо из сваке фотеље нећемо стати

1
ПОДИЈЕЛИ

У свом саопштењу, којим по ко зна који пут потврђују како им фали онај што, због болести не може у затвор, макар да не дозволи очигледне контрадикторности, функционери Демократске партије социјалиста су већ признали да губе изборе у Никшићу. Наиме, у покушају да нам потуре нешто у чему су без премца – апетит за функције, саопштили су како се Демократе позиционирају за Никшић, јер им је мало функција у Будви и Котору, реаговали су данас из ОО Демократа Никшић на саопштење ДПС-а.

„Господо из ДПС, док вас не изврнемо из сваке фотеље, из којих сте Црну Гору у црно завијали, нећемо стати. Као што видите и сами признајете, након Будве и предсједника општине из реда Демократа и након Котора и скоро извјесно представника Демократа на челном мјесту у тој општини, почео је да вас хвата страх од Демократа и за Никшић. И треба. И хвала вам што признасте,“ нагласиле су Демократе и истакле:

„Демократска Црна Гора се и основала како бисмо ослободили Црну Гору од вашег мафијашког загрљаја – ваших инвеститора и ваше ‘одличне безбједносне ситуације’, од ваших сигурних корака ка смањењу накнада за мајке и укидању дјечјих додатака, од вашег бољег, али катастрофалног живота за огромну већину грађана.“

Демократе су напоменуле да је дегутантно да они помињу било чију породицу или фунције док се грађани Црне Горе у све већем броју хране по народним кухињама те подвукли да ће за исправљање онога што су они учинили држави бити потребни стручни и некомпромитовани људи какав је кадар Демократа.

„Кад смо код вашег доброг животног стандарда или, преведено, ваших милиона, авиона, станова, викендица и јахти, дегутантно је да ви помињете било чију породицу и, у контексту са њом – функције. Замислите, ви, којима је на челу ‘шеф’ Ђукановић, а који је, заједно са сином, брАцом, секом и широм родбином, као и кумовима и друговима, промовисао себе у ‘елиту’ и вишу класу, док се грађани у све већем броју хране у народним кухињама, имате смјелости да помене нечију породицу. Ако сте, пак, мислили на нашу демократску породицу, која сваким даном окупља све више људи различитих вјерских, националних, језичких и других припадности и убјеђења, у праву сте – имамо превише добрих кадрова. Ипак, вјерујте, за исправљање оног што сте учинили од Црне Горе, њених ресурса и економије, њене друштвене кохезије и кода основних универзалних вриједности, потребно нас је још. И радује нас што се управо такви – стручни и некомпромитовани људи, препознајући Демократе као субјект у којем ће моћи на прави начин да се остваре и, тако, допринесу друштвеном бољитку, одлучују да нас у све већем броју подрже,“ саопштиле су Демократе и нагласили:

„На крају, да потврдимо бојазан ДПС-а у погледу губитка њихове власти у Никшићу – неки од наших најбољих кадрова су спремни да засучу рукаве и некада највећем индустријском граду врате стари сјај, што неће бити лако, јер ће морати да ваде флеке направљене од стране партије, којој су на челу људи који су своју родну груду највише казнили од свих општина, тачно као да су имали нешто против ње.“

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here