Насловна Насловна Демократе ДПС-у поводом снимка ИН4С: „Гвозденизација“ синоним за црногорски туризам

Демократе ДПС-у поводом снимка ИН4С: „Гвозденизација“ синоним за црногорски туризам

0
ПОДИЈЕЛИ

Тачно је да ви из ДПС-а „искусно“, „организовано“ радите! Рад ваше организоване групе види се на сваком „сигурном кораку“… На вашим вилама, луксузним двориштима, приватним плажама, хотелима, приватним фирмама, луксузним возилима, на вашим банковним рачунима. „Господо“, тачно је да ви радите, али искључиво за себе – навели су данас из Демократске Црне Горе ОО Бар у име одговора на реакцију барског одбора ДПС-а.

Како су саопштили, причама ДПС-а које немају везе са стварношћу, позавидио би и Ханс Кристијан Андерсен.

Остатак саопштења демократа преносимо у цјелости.

„Капитални пројекти којима се дичите, требало је су бити реализовани прије 10 година. Посебно мислимо на канализационе радове које, у 21. вијеку, без стида помињете. Први систем канализационих цијеви изграђен је око 2500 година прије нове ере!!!

Гдје су остали најављивани капитални пројекти? Да ли нам можете дати упутство како да сигурним кораком пронађемо: обећани рециклажни центар, обећани Дневни центар за дјецу са посебним потребама, обећани базен, обећани вртић… да упутимо грађане Бара, јер смо и сами импресионирани вашим невидљивим напредним достигнућима. Неки тврде да је у питању ванземаљска технологија?

Вашој озбиљности, одговорности, поткованости знањем, искуством и визијом свједоче радници Приморке, Бар-биља, Техно-промета, ЗИБ-а, Избора Бар, Центро-Јадрана, Барске Пловидбе, Луке Бар и многих других, који свакодневно долазе у наше канцеларије и траже вашу адресу да вам се захвале што сте их усрећили, јер су ова предузећа доживјела економски процват и апсолутну доминацију под вашом диригентском палицом.

О Тивту и Порто Монтенегру су чули и на мјесним одборима у Шавнику. Чули су о овом чуду и остали грађани Црне Горе, који се са Порто Монтенегром лијепо сликају чим сунце огрије.

Што се успјешног доказивања ДПС-а као озбиљне политичке партије тиче, морамо вам одати признање за Котор, нарочито Будву, гдје су ваши стручни, савјесни и искусни кадрови оставили здања која се ни багером не могу срушити. Грађани нам кажу да је ваша власт тамо успјела да пружи значајан допринос развоју жаргона, па је тако ‘гвозденизација’ постала синоним за црногорску туристичку понуду, а пројекат Порто Скадар Лаке постао осмо свјетско чудо, гдје ће туристи, као нигдје у свијету моћи да уживају у вилама за продају и хотелима у сред Националног парка… Али не брините, чим завршите са језером, чека вас Бар као бушотина коју треба да исцрпите, или како волите да кажете ‘валоризујете’.

А што се Чања тиче, ваш тадашњи министар, који је још увијек због неславног снимка предмет исмијавања јавности, није снимљен у Чању, већ у насељу Ђуричине Воде, Сутоморе.

Што се тиче замјерања ДПС-а нама, због полетне младости, неискусно вам поручујемо да нећемо гасити свјетлост, само зато што вама бије у очи.“

demokrate-logo

Подсјетимо да је након објављивања видео-снимка на нашем порталу, на којем се види да тадашњи министар одрживог развоја и туризма а актуелни потпредсједник Скупштине Црне Горе Бранимир Гвозденовић за легализацију „Пендрек насеља“ тражи да се гласа за ДПС, реаговала Демократска Црна Гора, саопштивши да је чак и овлаш увидом у снимак врло јасно како господин Гвозденовић обећава изградњу луксузних хотела на датој локацији.

Потом је реаговао и ДПС, из којег је саопштено да Демократе, „на кри­ли­ма ре­зул­та­та ко­је су оства­ри­ли на ок­то­бар­ским пар­ла­мен­тар­ним из­бо­ри­ма, а ко­ји су и за њих са­ме би­ли нео­че­ки­ва­но до­бри и из­не­на­ђу­ју­ћи, по­ку­ша­ва­ју да ту сво­ју бај­ку одр­же и про­ду­же нео­сно­ва­ним на­па­ди­ма на ДПС“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here