Насловна Политика Демократе ДПС-у: Опет манипулишете ћирилицом, али нећете потлачити младост Никшића

Демократе ДПС-у: Опет манипулишете ћирилицом, али нећете потлачити младост Никшића

1
ПОДИЈЕЛИ

Општински Одбор Демократа Никшић реаговао је поводом саопштења никшићког ДПС-а, поручујући им да неће стати док их „не изврну из фотеља“. Они посебно истичу да ДПС, по старом обичају, манипулише јавношћу на основу подјеле у вези са латиничним и ћириличним писмом.

Како кажу у Демократској Црној Гори, ДПС треба да буде сигуран да ће се правоснажне осуђујуће пресуде њихових чланова писати на оба равноправна писма.

Подсјећамо да је из ОО ДПС Никшић јуче стигло саопштење у коме се наводи да Демократе, пошто су „у Будви и Котору већ показали само ниво бахатости својих функционера и започињање посла са тањега краја, попут мијењања натписа из латинице у ћирилицу и распоређивања читавих породица по кабинетима и секретаријатима, очекују да им се исто, неким чудом, омогући и у Никшићу“.

Реаговање Демократа овим поводом преносимо у цјелости:

„Својим посљедњим саопштењима, ДПС Никшића распирује сопствене пожаре глупости. У једном од њих, ДПС НК креће се из дима у ватру. Са интелектуалног и моралног гледишта, посљедња обраћања јавности ДПС-а обична су биједа без суштине и могу послужити за јефтину дјечју забаву. Но, теорија о манипулацијама је давно поставила налаз: што су веће бриге и стрепње, то је већа потреба за забавом. Да се скрену мисли са стрепње, наравно. А то је стрепња од учесталог губљења једне по једне општине. Како који мјесец одмиче, тако се изврћу из фотеља, од Будве до Котора, па ће тако убрзо и из оних у Никшићу.

Да ви имате програм и резултате, не бисте кукавички побјегли са мегдана јесенас, тако што сте избјегли спајање локалних са парламентарним изборима.

Умјесто што петпарачки пласирате неистине о програмима и ставовима других субјеката, препоручујемо вам да на свој сајт окачите споразуме о признању кривице својих бројних функционера како би јавност могла сазнати ваше најважније ставове и програме.

Не бојте се да нећемо ићи од дебљег краја. Хоћемо. Но ту, господо из ДПС-а, не мислимо на ваше васпитање, него на ваше безакоње, малверзације и криминал.

Што се тиче ћирилице и латинице, око чега по старом обичају манипулишете, будите сигурни да ће се правоснажне осуђујуће пресуде писати на оба равноправна писма. А епилог ваше борбе за фотеље, слушаћете са оптуженичких клупа. Не чуди што је велико расуло у вашим редовима, имајући у виду да један од вас пере руке од другога, трећи свједочи против четвртог, а сви скупа сте на оптуженичким клупама, гдје вам је и мјесто.

Једно је сигурно, а то је да су саопштења ДПС-а доказ да ће Грбовић имати од чега да отвори музеј глупости у граду у којем, док се шире манипулације и стварају илузије о развоју, само за вријеме једног њиховог мандата без посла остаје 2000 људи.

Господо из ДПС-а, поручујемо вам још једном: нећемо стати док вас не изврнемо из свих фотеља! Док сте ви у фотељама, Црна Гора и Никшић ће бити у дужничком ропцу. Јасно је свима да ваш бијес потиче из сазнања да нећете моћи потлачити младост Никшића, нити је обесхрабрити да узме судбину свог града у своје руке.

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here