Насловна Друштво Демократе: Ђукановић изједначио ЦГ са Мексиком, Колумбијом и Бангладешом по корупцији

Демократе: Ђукановић изједначио ЦГ са Мексиком, Колумбијом и Бангладешом по корупцији

2
ПОДИЈЕЛИ

Чињеница да се Црна Гора на свјетској ранг листи перцепције о корупцији налази раме уз раме са Мексиком, Колумбијом и Бангладешом, више него јасно и недвосмислено показује колико су стварни премијер Црне Горе, Мило Ђукановић, његова породица и кумови, увели нашу земљу у ово друштво по коме нас, нажалост, препознају широм Европе и свијета, саопштио је данас Мијомир Пејовић, потпредсједник Демократске Црне Горе.

Пејовић је нагласио да док се Ђукановић са једне стране дичи усвојеним законодавством, дотле је, са друге стране, само у 2016. години уз помоћ предсједника Скупштине у само једној афери „Лименка“ успио да отме преко 10 милиона евра грађана од којих је могло да се направи неколико домова здравља, неколико школа, неколико вртића и неколико спортских сала.

„За све то вријеме, тужилац под сумњом да је под контролом шефа, Катнић, још преводи списе из афере Телеком, труди се да не види Турски рт, нема времена да се осврне на приватизацију хотела Авала и на сваки начин покушава да спаси Миомира Мугошу афере Базар, пребацујући кривицу на трећерерзредне локалне службенике.

У том духу Црна Гора обиљежава Међународни дан борбе против корупције, чекајући крај ове криминалне власти, која је заробила све институције и суспендовала све законе за борбу против ове пошасти,“ нагласио је Пејовић.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Lijepo bi bilo da si nam proslijedio taj izvještaj da i mi pročitamo. Ovako mislim da si nešto krupno slagao. Prema poslednjem izvještaju od početka ove godine, CG je bila bolja od zemalja regiona osim onih koje su u EU, duplo bolja od Rusije i malo bolja od evropskog prosjeka. Ali čekamo taj poslednji izvještaj. Nas u svijetu prepoznaju po prelijepoj prirodi, spoju mora i planina, dobroj i jeftinoj hrani, Kotoru… Ja sam ove godine imao više od 300 stranih gostiju sa svake strane svijeta plus 50 ljudi iz Slovenije, sa svima sam razgovarao i nijesam primijetio tu percepciju o korupciji. Neki Slovenci su se raspitivali mogu li ovdje naći posao da bi ostali da žive u CG. Sa kime si to ti razgovarao? Mislim da nijesi ni sa jednom jedinom osobom i da samo podmećeš. Moraš znati nešto o temi o kojoj govoriš, ovako ispadaš smiješan.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here