Насловна Друштво Демант Демократске ЦГ: Никић није сарађивао са Бечићем

Демант Демократске ЦГ: Никић није сарађивао са Бечићем

0
ПОДИЈЕЛИ

У „Побједи“ од 28. јануара 2017., под насловом „Преводио Мандићу, Кривокапићу, Бечићу, Милићу, Амфилохију“ објављен је брутално неистинит навод да је Ананије Нино Никић пружао преводилачке услуге предсједнику Демократске Црне Горе, Алекси Бечићу – наведено је у деманту које упућује Демократска Црна Гора.

Остатак њиховог саопштења преносимо у цјелости.

„Дужни смо да са индигнацијом и без одлагања демантујемо овакве неистине, које видимо као крајње тенденциозан покушај да се једна од ријетких партија која одише чистином на неки начин пред јавношћу компромитује и упрља. Таквих покушаја од стране неких медија је било и раније, биће их, вјероватно, и убудуће, али оне који генеришу такве неистине овом приликом морамо да разочарамо чињеницом да ће им ефекат који желе да постигну упорно изостајати јер се грађани не дају тако лако преварити и свако ко другачије мисли жестоко и неоправдано потцјењује њихову интелигенцију и критичку свијест.

Да још једном поновимо: наводи објављени у данашњој Побједи немају нити једну додирну тачку са стварношћу јер се поменути Ананије Никић никада није бавио превођењем за потребе ни предсједника Алексе Бечића, нити било кога другог из Демократа.

Овим путем апелујемо на све медије да о Демократама не објављују никакве непровјерене информације. О свему што јавност жели о Демократама да зна радо ћемо их сами информисати јер Демократска Црна Гора нема шта да крије.

Имајући у виду колико је значајно да сазнамо све детаље о дешавањима око 16. октобра, цијенимо да је у интересу и опозициних политичких субјеката и медија који иоле држе до свог угледа у народу и међу читаоцима, али и цијеле јавности да се не објављују никакве неистините тврдње, него искључиво тачне, провјерене, објективне, поуздане и кредибилне информације.“

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here