Насловна Политика Делегација СНП-а положила вијенац на Споменик у част јунака битке на Мојковцу

Делегација СНП-а положила вијенац на Споменик у част јунака битке на Мојковцу

2
ПОДИЈЕЛИ

Делегација Социјалистичке народне партије, предвођена предсједником Срђаном Милићем, положила је, поводом 101. године од битке на Мојковцу, вијенац на Споменик у част јунака ове славне битке.

Предсједник Милић се потом, на традиционалном Божићном коктелу, захвалио Општинском одбору СНП-а на доследној, искреној и поштеној борби за бољи Мојковац и бољу Црну Гору.

Он је истакао да је СНП, упркос свим могућим подметањима и подривањима, опстао и опстаће, односно биће предводник промјена у Црној Гори.

Указујући на значај и важност синхронизованог дјеловања опозиције, предсједник Милић је поновио да се посланици СНП-а неће враћати у парламент док афера „државни удар“ не добије свој правно-политички епилог, додајући да је, поред тога што опозициони посланици нијесу у Скупштини, потребно да као озбиљна алтернатива и будућа власт нуде конкретна рјешења за нагомилане социо-економске проблеме са којима се свакодневно суочавају грађани Црне Горе.

„Најновије повећање акциза за гориво најбољи је доказ да тренутна власт нема рјешења за све веће економске дубиозе, па је у недостатку храбрости да наплати пореске дугове, сузбије сиву економију и рационализује гломазну администрацију прибјегла новом удару на џеп ионако већ значајно осиромашених грађана Црне Горе. СНП није, нити ће бити само пуки критичар и хроничар онога што ради актуелна власт, већ ће предлагати рјешења за излаз из свеобухватне кризе“, истакао је предсједник Милић.

Он је оцијенио да опозициона листа, партија које желе да заједно наступе на изборима у Никшићу, представља оптимални модел за рушење катастрофалне ДПС власти у том граду.

„Црној Гори требају нови и поштени људи, а СНП је више од свих урадио за грађане и то ћемо наставити и у наредном периоду. Нема породице у Црној Гори којој мјере и предлози СНП-а нијесу помогли“, нагласио је предсједник Милић, додајући да, уколико се жели напредак, мора наступити вријеме домаћинског управљања државом.

Он је навео да је СНП често жртвовао своју снагу помажући другима, што је урађено и на претходним изборима, јер је СНП-у увијек био циљ смјена власти ради напретка Црне Горе, а не борба за мандате унутар опозиције.

Предсједник Општинског одбора СНП Мојковац Веселин Јовановић указао је на некоректно понашање актуелне власти у Мојковцу, која жели да прекраја историју и поручио да ће СНП, након скорих локалних избора, када дође на власт, вратити 7. јануар за Дан општине.

ПОДИЈЕЛИ

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here