Насловна Политика Делегација СНП-а на XV Конгресу Јединствене Русије

Делегација СНП-а на XV Конгресу Јединствене Русије

2
ПОДИЈЕЛИ

Делегација СНП ЦГ биће гост и учествовати ће на XV Конгресу Сверуске партије Јединствена Русија, саопштено је данас из ове странке. Данијела Павићевић и Веселин Бакић, потпредсједници Социјалистичке народне партије Црне Горе боравиће у Москви 26 и 27. јуна 2016. године.

Конгрес Јединствене Русије посвећен је усвајању предизборног програма ове странке у свијетлу предстојећих парламентарних избора у септембру и утврђивању Листе кандидата за посланике Државне Думе.

Током трајања најављеног Форума Јединствене Русије, организује се Округли сто на тему: “Свијет 2016.- Изазови и могућности”, гдје су предвиђене дискусије о актуелним глобалним политичким и економским питањима.

„Позив да Делегација СНП ЦГ учествује у раду XV Конгреса Уједињене Русије, представља свакако наставак добре сарадње и комуникације остварене и приликом ранијих званичних посјета предсједника СНП ЦГ Срђана Милића и других представника наше Партије Москви, и додатни је импулс унапређењу партијско политичког дијалога и развоју квалитетне и традиционалне историјски добре билатералне сарадње између Црне Горе и Руске Федерације“, истичу у СНП-у.

Они су нагласили да ће посјета Москви за делегацију СНП бити добра прилика за реализацију низа билатералних сусрета и размјене мишљења о актуелном тренутку, како са колегама из Јединствене Русије, тако и са представницима бројних других делегација из региона.

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here