Насловна Друштво Делегација СО Беране у посјети Амбасади Русије

Делегација СО Беране у посјети Амбасади Русије

1
ПОДИЈЕЛИ

У Амбасади Руске Федерације у Црној Гори, дана 29. новембра 2016. године, одржан је састанак, поводом иницијативе Одбора за међуопштинску и међународну сарадњу СО-е Беране, везано за организовање културне манифестације Дани руске културе у Беранама.

Састанку су у име Амбасаде присуствовали: замјеник Амбасадора, Владимир Гурко, први секретар Амбасаде, Александар Белченкои шеф протокола, Елизавета Борисова, а у име СО- е Беране: Предсједник Скупштине општине Беране, Горан Киковић, предсједник Одбора за међуопштинску и међународну сарадњу, Југослав Рачић и секретарка Скупштине, Јасмина Ђукић.

Договорено је да Општина Беране у складу са Споразумом о сарадњи Општине Беране и Костромске области и Уговором о развоју пријатељских односа између Костромске областне Думе (Руска Федерација) и Скупштине општине Беране (Црна Гора), у наредном периоду, предузме потребне активности у правцу реализовања обавеза из Уговора, превасходно оних које се односе на област културе.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Јбт,пази кад не могу да вјерујем.

  Коначно је неко скапирао да пружена руска рука не може да васкрсне мртвог Србина или Црногорца из гроба али може да помогне овдашњем словенском робљу да устане из „канала“ .

  Браво Беранци!

  Јебеш Њемачку(Европу),живјела Русија!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here