Насловна Мозаик Дел Потро Ђоковићу: Новаче, уживај са децом

Дел Потро Ђоковићу: Новаче, уживај са децом

0
ПОДИЈЕЛИ

Хуан Мартин дел Потро, аргентински тенисер и један од најбољих пријатеља српског играча на АТП туру, поручио је Новаку Ђоковићу да ужива код куће са децом.

„Мој савет њему јесте да се ужива, да се лепо проводи и да ужива са децом код куће, биће спреман и довољно снажан када дође време за повратак“, поручио је Дел Потро Ђоковићу.

Освајач дванаест Гренд Слем титула одлучио је, после предаје у четвртини финала Вимблдона, да направи паузу до краја године како би максимално спремно дочекао следећу.

„Није нимало лако направити велику паузу и онда се вратити. Многи играчи играју добро после дуже паузе због повреде, али тај ефекат не дође одмах, већ је потребно да прође мало времена да би све дошло на своје место“, додао је Дел Потро, коме су повреде, нажалост, обликовале каријеру.

„Зглоб уме да ме мучи на саму промену времена, али и услова за игру, па је то свакако нешто на шта морам да обратим пажњу. Радујем се тенису и у годинама које следе. Сада морам вредно да радим јер сам изгубио доста због повреда. Опет, није ми важно да ли сам у Топ 30 или Топ 50 – само желим да играм тенис“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here