Насловна Политика Дејан Савићевић игра за малу Уну

Дејан Савићевић игра за малу Уну

2
ПОДИЈЕЛИ

savicevic

Некада је био један од најбољих фудбалера Европе. Својим дриблинзима знао је да доведе до ,,лудила“ противничке играче који су га чували. Са Црвеном звездом покорио је Европу и свијет, као фудбалер Милана дао је један од најљепших голова икада виђених у Лиги шампиона. Својим играма, дриблинзима, ,,финтама“ завриједио је надимак Геније.

За четири дана, Дејо ће поново обући копачке, и изаћи на терен. Са својим колегама из подгоричке Будућности Бранком Брновићем, Драгојем Лековићем, Анте Дробњаком, Љумовићем, Бакрачом ићи ће на мегдан ужичкој Слободи.

Наиме 26. новембра са почетком у 19 часова , у ужичкој хали ,,Велики парк“ , хуманитарну утакмицу одиграће легенде Будућности са легендама Слободе. Повод је прикупљање помоћи за двогодишњу дјевојчицу Уну Савић, која болује од тешког облика леукемије. Улаз је бесплатан, а на полувремену ће се прикупљати помоћ за, надамо се успјешно лијечење мале Уне.

Савићевић је овим гестом, показао да надимак и даље оправдава. Геније.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    BRAVO SPORTISTI , VI STE PRAVI LJUDI I HUMANISTI . ZA SVAKU STE POHVALU .. VI NE DIJELITE LJUDE KAO POLITIČARI VEĆ IM POMAŽETE DA PREBOLE BOLESTI I PREŽIVE NEMAŠTINU .

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here