Насловна Друштво Дедеић се спрема за протест: Лако се може десити да дође нас...

Дедеић се спрема за протест: Лако се може десити да дође нас 50 испред Скупштине (ВИДЕО)

19
ПОДИЈЕЛИ
Са данашњег скупа НВО ЦПЦ; Фото: Антена М

„Може се лако десити да 50 људи обучених у мантијама дођу пред Скупштину и да кажемо рјешавајте, ако мислите да вам је држава комплетна, рјешавајте питање Србије“, поручио је властима Мираш Дедеић, предсједник НВО Црногорска православна црква.

Он је то казао испред Дворца краља Николе на Крушевцу, гдје је данас „служио литургију“.

Црногорска полиција није данас дозволила Мирашу и његовим следбеницима да уђу у Цркву Светог Ђорђа на Крушевцу, гдје је у одржана литургија Српске православне цркве.

„Ти људи се шире по Црној Гори, а ми ћутимо и молимо се Богу на овај начин. Нећемо то дозволити, употријебићемо све силе демократским путем, да не праве неред и поганства у Црној Гори“, порућио је Мираш Дедеић, тражећи од Владе да „већ једном поведу рачуна о ЦПЦ“.

„Него нас држе на кашичици, нећемо више кашићицу, оћемо да видимо и да да се држава Црна Гора једном отвори и каже шта мисли. Не може нас користи на овај начин нико, па баш ни Црна Гора као држава. Него ћемо јој доказати да мора да поведе о ЦПЦ рачуна, да отвори округли сто, па позове све главне људе да дођу да присуствују и да дискутујемо да ли је ова ЦПЦ канонска, самостална или није. Ако је таква да није самостална, ја ћу први бити против ње, а самостална је сигурно и они морају то потврдити“, додао је он, преноси Антена М.

19 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Rugaju se nama da smo cirilicari, a nose zastavu sa „H.I“ (Никола Први). Posto svu crnogorsku istoriju i simbole falsifikuju, na red mora doci i ova zastava koja podsjeca na Nemanjice i cirilicare.

  Sto se tice Mirasa i njegovih „mantijasa“ ispred skupstine, izgleda da se sa Halloween poranilo u Montenegro.

  • 0
   0

   Мираш је последњи трзај режима да поново покуша да се одржи на подјелама. Пошто ових неколико сподоба не могу више рачунати ни на Стева Вучинића, то ће и последња лажна творевина ускоро заувијек потонути. Остају једино плаћени уличари. Сви остали више нису спремни да гину за систем који убрзано пропада. Ни у полицији, ни у ДБ-у.

 2. 0
  0

  „Може се лако десити да 50 људи обучених у мантијама дођу пред Скупштину

  Навече Марча неке жене изнесу смеће испред куће па речу ђеци да га зажде како би онијем димом ћерале вјештице од куће.
  Ada Podgoricani znate kao ce te ga se litrositi,gume od auta pa ognjeve kao za prvi maj

  Moze zasto ne moze,kad sakupis sve“ vjernike „i nadjes mantine eto ti ih svih 50 zajedno na jedno mjesto.
  Izgleda da novci koje su slai iz Ameike NVO organizacijama polako ponestaju,pa se Mirhas odlucio na protest,i najavljuje mars na Skupstinu ,onu istu koju je opoganio sa Duceom ,e sada sprema mars na istu,da je vjerovatno prokune,iako nema za nju vece kletve no kada je on u nju usao.

 3. 0
  0

  Medojevic i Krvokapic i Đukanovic su zalagali da se uvede crnogrska crkva u Crno gori neče da moze ako oni milsle da srba nema u Crno Gori srba ima dosta branicemo se od crnogoraca ako nesto poskua.

 4. 0
  0

  Vaso Medojevic glaso ustav i tako je uveo crnogsku zastavu i uveo crnogski jezik i crnogosku crvku nije sto uradio Mandic nego Medojevic

 5. 0
  0

  Da ti kazem Vaso ako neznaš da je Medojevic i negovi Ljudi sa Dpsom gaslao Ustav srbi su bili protiv toga i ne veđa vise cetnicku omladinu ni srpsku omladinu ti si udbas i kopile mi nismo kopilad kraj price.

 6. 0
  0

  Ja sam mislio da je ovaj perverzni nazovi svestenik i kidonosa crne gore odapeo.A on ziv.Javllja se po narudzbi da skrene paznju naroda sa sramnog sudjenja.Po faci mu se vidi ko je i sto je.Treba tog raspopa ldzibiti ignorisati.On je nedostojan da promovise mjesnu zajednicu a kamo li CPC.

 7. 0
  0

  Nesto razmisljam.Markovic,Katnic,Miras,Migo,Darmanovic,Boskovic ……………,sve gluperde i potrosni matarijal.Crnjela se Crna Gora kad ne moze bolje ljude naci da je reprezentuju.

 8. 0
  0

  Рече ли обучених или преобучених у мантију? Јер, их нема 50 са све „вјерницима“!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here