Насловна Политика Даниловићеве присталице: Лекић уцјењује и обећава члановима ГО плаћање рачуна, горива…

Даниловићеве присталице: Лекић уцјењује и обећава члановима ГО плаћање рачуна, горива…

5
ПОДИЈЕЛИ

Досадашњи предсједник Демоса Миодраг Лекић ових дана, иако у медијима покушава да представи Ванредну изборну Скупштину Демоса приватном и небитном, телефоном зове чланове Главног одбора који су подржали статутарно одржавање Скупштине – саопштено је данас из дијела Демоса окупљеног око Горана Даниловића.

„У маниру диктатора који се грчевито држи за столицу, пријети, уцјењује, обећава и манипулише. Пошто је ово први пут за двије године постојања ДЕМОСА да господин Лекић неким члановима Главног одбора назове добар дан, они су готово у чуду, запрепашћени начином на који се са њима комуницира“, навели су они и додали да из разговора са члановима Главног одбора, које је господин Лекић звао, закључују да је константа; нервоза и агресивност, невјероватне понуде и пријетње.

„Понуде господина Лекића су обећања у виду мјесечних надокнада, плаћених телефона, обезбјеђивања горива за личне потребе и још штошта другога. Наравно, за ове наше тврдње имамо и доказе, људе који су спремни да посвједоче овакво понашање досадашњег предсједника. Недемократски манири су најбољи доказ нашим тврдњама да је Лекић отуђен од странке и окружен неколицином извођача радова у ствари планирао да приватизује странку коју смо сви ми заједно оснивали, надајући се да ће бити другачија од онога против чега се боримо. Зато је Скупштина неопходна, зато је Скупштина једини спас Демоса. На крају, у име позиваних чланова нашег ГО, одлазећем предсједнику Демоса поручујемо: Демос није један човјек, него сви ми које не успијева да пољуља у увјерењима, ми који желимо добро нашој странци и Црној Гори“, закључили су у овој партији.

ПОДИЈЕЛИ

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Au sta nam Danilovic naprica nemoj Gorane lopingeru stari da ima drzave pravde i prava ti bi sad osnivao stranku ribijasa u spuz bitango lazovska.

 2. 0
  0

  Даниловић је пропао.
  Нема шанси са старим лисцем, комуњаром Лекићем.

  Лекић је пропао.
  Нема шанси са грађанском профилацијом типа Даниловић, обожаваоца жиро рачуна у фирми гдје ради само за себе, и опет, само за себе; нема шанси Лекић са таквим издајником српским, са таквим човјеком пилиције.

  Па задужио је Даниловић овај режим самим недирањем бирачког списка на тзв. изборима, задужио их је као први пилицајац и током протеста ДФ, али, богме, па нека прича ко шта хоће, и током тзв. државног удара.

  Жао ми је Мојковца, што ће се једно издајство, утемељити баш у Мојковцу. Мислим на избор полицајца Даниловића за челника Демоса.

  Пи.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here