Насловна Политика Даниловић основао покрет „Уједињена Црна Гора“

Даниловић основао покрет „Уједињена Црна Гора“

19
ПОДИЈЕЛИ
Фото: ПР-центар

Данас је у Подгорици, у просторијама ПР-центра, изабрано Предсједништво Демоса одржало сједницу, на којој је усвојена одлука о оснивању политичког покрета Уједињена Црна Гора.

Након сједнице, Горан Даниловић је у име новоснованог покрета давао изјаве за медије.

IMG 3747 273x409 Даниловић основао покрет Уједињена Црна Гора
Фото: ПР-центар

Подсјетимо да је Министарство јавне управе јуче донијело рјешење да на челу Демоса остаје досадашњи предсједник Миодраг Лекић, Горан Даниловић је данас саопштио да ће његова струја од сада функционисати као политички покрет под новим називом “Уједињена Црна Гора”.

Такође, он је против министарке Сузане Прибиловић најавио и кривичну пријаву.

ПОДИЈЕЛИ

19 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Истиснуо је поштеног и врсног доктора Бојовића, “разишао“ се са Мандићем, покушао истиснути Лекића,. Да ли је то још један лажни, убачени “Србин“? Нољо још има следбеника.

 2. 0
  0

  Уједињена Црна Гора“

  Da se digne Sveti Petar Cetinska,pa da kaze ovo veliki dio bi stavio to pod sumnjom,ali kad to kaze Danilovic zvuci vise nego „ohrabrujuce“,ko zna svem nam je ujedinjeno sem ljudi.
  Upornost je odlika magaradi ,dako se ova stranka po tome bude pamtila!

 3. 0
  0

  Cestitke! Konacno su poceli da usvajaju opsta pravila: Predsjednistvo predlaze sve bitne odluke za partiju.Tako je bilo i u stranci iz koje su se samoiskljucili. Tek sada, na ovaj nacin pocinju da se ponasaju pristojno i po opstepoznatim politickim kodeksima. Sad se bacite na posao.

 4. 0
  0

  Goksi laže… Prije par dana rekao je da se neće žaliti na odluku kakva god bila! A evo koliko mu traje istina…
  Drugo ovo ujedinjena liči na uru, što je tačno samo druga varijanta, ovoga puta sa akcentom na Srbe… Dakle prevara, kao i demos.
  Kratko 3,14 ili pi

 5. 0
  0

  Svi ste vi dok vas ne izaberu „ujedinjeni“ a poslije ako dođete na vlast kao i Demokrate u H.Novom ne razlikujete se od DrPS-a.Znači ujedinjeni ste i u nastavku pljačke koju je DrPS započeo vi je samo nastavljate.Pljačkaški porez na imovinu u H.Novom se ne mijenja.

 6. 0
  0

  Уједињену Црну Гору оснива онај који је разбијао све странке у којима је био.

  Цинично..!

 7. 0
  0

  Pomenuste dr Bojovića, najčasnijeg čovjeka koji se pojavljivao na političkoj mapi Crne Gore, vrhunskog intelektualca, humanistu i evropsko ime u poslu koji radi.
  Upoznao sam mnoge naše političare, ali sam jedino za njega siguran da je u politiku ušao iz čiste ideje, a ne iz koristoljublja i ličnih interesa. Mislim da mu je jedina greška što je uopšte i ulazio u taj „prljavi zverinjak“, ali je iz nje izašao, vjerovatno duboko razočaran, ali čist i neukaljan, uspravno i dostojanstveno, kako je, uostalom i živio.
  Mi, Šaranci, Božovi plemenici, ponosni smo na njega, kao i na njegovo bavljenje politikom.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here