Насловна Насловна Даниловић о „државном удару“: Нико ништа није знао, министарка одбране, влада…

Даниловић о „државном удару“: Нико ништа није знао, министарка одбране, влада…

8
ПОДИЈЕЛИ

Горан Даниловић сматра да не треба журити са уласком у НАТО, осврнувши се на тзв. покушај „државног удара“, који нас је задесио на дан парламентарних избора.

Даниловић је, говорећи о изборном дану, навео да би био срећнији да није на изборни дан добио информацију што се дешава.

Како је казао, морао је реаговати одмах, немајући времена да цијени дубину и садржај.

„Видјевши и чувши о чему се ради, урадио сам онај дио који може министар којег не воли ни већина ни опозиција, који је између двије ватре – да се изборни дан настави, а да се спријечи онај који је имао наум да нешто уради“, рекао је Даниловић.

Према његовим ријечима, било је много нелогичности у томе да он на конференцији за новинаре тражи сједницу Владе. „Па да будем одбијен и онда да будем крив за нечији резултат на изборима и да будем издајник“.

Даниловић је оцијенио да је комуникација институција са службама, на примјер, НАТО-а или амбасада, недопустиво лоша.

Ни министарка одбране није знала ништа. Ја сам због коректног односа са Специјалним државним тужилаштвом информисан. Захвалан сам на том повјерењу”, додао је Даниловић.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  POGRIJESUO SI -TREBAO si I TI FRKU DIGNUTI I PREKINUTI IZBORE-NIJESI BIO DORASTAO ODGOVORNOSTI niti si IMAO PRAVE SAVJETNIKE valja si se NADAO POBEDI OPOZICIJE drugog RAZLOGA NE VIDIM -PRAVITE GRESKE OPOZICIJO koje mnogo KOSTAJU kao ona 24,prosle godine itd,,, NIKADA SEE NECETE NAUCITI da imate KORAK ispred DPS.

 2. 0
  0

  Kaže ,ne treba se žuriti sa ulaskom u NATO“, što bi značilo da su i Danilović i njegov strankoid za NATO, ali ne 2017. nego 2018. Zbog takve folirantske politike Demos više i ne postoji

 3. 0
  0

  Демос је изњедрио два политичка прототипа – незрелог старца и презрелог пубертетлију. Лекић оставља утисак особе која никад неће достићи личну зрелост, а Даниловић је тип вашарског филозофа, који не може да сакрије фасцинацију собом. Њих двојица дјелују као – “млади старац“ и “стари фићфирић“. Даниловић, и не само он, али посебно он – одиграо је улогу “тројанског коња“ за рачун Ђукановића, а сад то покушава да интерпретира у своју корист.

 4. 0
  0

  Људи, није баш све тако, као што пишете. Има ли су они и позитивних трнутака. Захваљујући томе што је кратко био министар могао је колико толико да види како систем функционише ( односно нефункцинише). Изашло је на видјело и понашање директора полиције и премијера и државног тужиоца и тужиоца из специјалног одјељења (илити специјалног тужиоца) и министрице, до скора одбрамбених снага Црне Горе и премијера и министра полиције Србије и да су једино терористи ирелевантни. Све је разоткривено. Сада се очекује права акција!

 5. 0
  0

  Naravno da su znali šta se sprema, samo se prave blesavi pred vama. Nije se o tome pričalo na Vladi, Savjetu za nacionalnu bezbjednost ili na drugim mjestima gdje sjedi opozicija da ne biste saznate da su vas provalili. Takve akcije se tako i odrađuju. To ima samo u CG da u Vladi sjede ljudi za koje se pretpostavlja da će pomagati teroristima. Đukanović je pojačao obezbjeđenje još u septembru jer je znao šta mu spremate. Tebe opozicija nije obavještavala o planovima jer te smatraju Nato čovjekom. Tako da su znali svi koji treba da znaju a ti i Ranko kukajte zajedno: “ Institucije, institucije“. Institucije su i odradile posao, samo nije posao tih institucija da pričaju na glas šta rade.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here