Насловна Политика Даниловић: На Цетињу избори, јубилеј и производња чоколаде ,,Рајка“

Даниловић: На Цетињу избори, јубилеј и производња чоколаде ,,Рајка“

3
ПОДИЈЕЛИ

goran danilovicПосланик Демократског фронта Горан Даниловић поводом предизборне кампање на Цетињу, куповине гласова од стране ДПС-а, а уједно и јубилеја – 200 година од рођења Петра II Петровића Његоша, осврнуо се на изјаву Растискава Корондејева, ,,бизнисмена“ из Украјине који је  потписао ,,предизборно обећање“ да ће правити чоколаду на Цетињу.

,,Јуче су се заиста порадовале сјени владике Рада јер му је једна од потоњих жеља, на умрлом часу, била: ,,Црногорци! Немали се чим засладит ако Цетиње не постало Чоколајт!“ – Наводи Даниловић, наравно, Цетињани су чоколади већ дали име Рајка, по активисткињи ДПС-а која чашћава 100 евра, ситну и крупну дјецу, да купе чоколаду. Неправда је што су Швајцарци запосјели име МИЛКА јер је ова наша, у ствари, тако требала да се зове. Онда би тек имала смисла новокомпонована народна пјесма: Гласаћемо Де Пе Ес па да ћемо МИЛКУ јес!

Несрећни Украјинац је пожурио да потпише уговор јер му је објашњено да код нас чоколада кошта 100 евра и да је неопходна у процесу гласања. Још му је појашњено да све залихе може држати у Ободовим замрзивачима.

Ко би рекао да ћемо се овако слатко одужити господару на његов 200-ти рођендан? Рецимо, чоколада од 100 грама могла би да се зове и: „Шћепан мали„, а од 200 грама „Шћепан одрасли„! – закључио је Даниловић на свом ФБ профилу.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  „KADA NEMAJU HLEBA NEKA JEDU KOLAČA “ – REČE MARIJA ANTOANETA FRANCUSKOJ GLADNOJ SIROTINJI I ZAVRŠI NA GILOTINJI .
  JEDAN ČUVENI CETINJSKI SUDIJA IZ BAJICA POSLIJE RATA JE SUDIO SPOR IZMEĐU DJEVOJKE I MOMKA ZA OČINSTVO . DJEVOJKA JE STALNO TVRDILA DA JE MOMAK NAMAMIO I PREVARIO – TE DAVAO JE OVO ,TE ONO . DOSADILA SUDIJI PRIČA DJEVOJAČKA – JEL TI DAVA KAKVIJA PRESLAČAKA KAZALA JE NE – JELTI DAVA KLAPLJIVIJA BOMBONA – JES .E TA TE VALJA . OD SADA ĆE DJEVOJKE PADATI NA ISPITU KAD UZMU ČOKOLADU RAJKA .

 2. 0
  0

  Lepeza pred izbornih obecanj

  Izbori u Zeti ,, ako mi pobjedimo napravicemo Tranvaj (po Crnogorski Tajvan) od Podgorice do Zete.,,
  Izbori u Beranama ,, posticemo Aerodrom, pace biti svakodnevna linija Berana == Tivat preko Podgorice,,
  Izbori na Cetinju ,, ako ne glasate pravicemo Cokoladu ,,

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here