Насловна Насловна Даниловић: Лекић остаје на челу Демократског фронта

Даниловић: Лекић остаје на челу Демократског фронта

3
ПОДИЈЕЛИ

goran danilovic

Члан Предсједништва Демократског фронта и замјеник предсједника Нове српске демократије Горан Даниловић казао је да је јединство ДФ-а предуслов за опозиционо јединство, а самим тим и промјену власти у Црној Гори.

Даниловић је Побједи казао и да Миодраг Лекић остаје на челу Демократског фронта.

Господин Лекић је то и изјавио и то недвосмислено подсјетивши само да уколико нема јединства и слоге онда да сви можемо да преиспитимо своје учешће, нарочито ако има оних који то не желе. Убијеђен сам након посљедње сједнице Предсједништва, са краја прошле године, неспоразума тог типа више нема“, казао је Даниловић.

stize lekic

Према његовим ријечима, јединство Демократског фронта је предуслов да се покуша и оствари јединствено дјеловање опозиције.

Потпуно је јасно и свакоме разумљиво да нејединствени ДФ без јединствене договорене политике не може претендовати да окупи широки опозициони савез“, навео је Даниловић.

Замјеник предсједника НОВА-е је критиковао долазак Хашима Тачија, наводећи да ће та посјета допринијети новим подјелама у Црној Гори, а не помирењу.

Рекао сам да је долазак Тачија у Црну Гору провокација, јер је он политички дрон који летећи над Црном Гором отвара подјеле, а никако не мири. Не видим шта је разлог и због чега би баш Тачи требао да буде гост Црне Горе и Црна Гора да буде мјесто сусрета. Напротив, није добродошао у многим од европских држава, у некима никако, које га нијесу признале, а мало су развијеније и са дужом демократском традицијом од Црне Горе“, закључио је Даниловић.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Puna podrska za lekica i df svaka cas sve vam je dzaba poltroni srki boja i milovi .Debilko se isto raspisao ali pod vise laznih potpisa stigla dopuna.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here