Насловна Политика Даниловић: “Game over” за Пајовића

Даниловић: “Game over” за Пајовића

8
ПОДИЈЕЛИ

Darko Pajovic3

Функционер Демоса Горан Даниловић оцијенио је да лидер Позитивне Дарко Пајовић више не бира ни ријечи ни политику.

Срдитост због подсјећања на то шта је говорио јуче, или који мјесец прије, не приличи човјеку који се одлучио за ’’рестарт”. Иначе, бивше посланике Позитивне поштујем и разумијем, јер је тешко издржати политику без циља са сталним рестартовањем“, казао је Даниловић.

То, како је додао, неодољиво личи на видео игрицу која никако да прескочи на виши ниво.

Дјеца знају како то завршава – “Game over““. рекао је Даниловић.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Опа, Даниловић почео да се служи енглеским језиком. Својевремено му је једна од његових бивших партија плаћала курс енглеског, али пошто за пола године није успио ништа да научи, скромно је признао: Превелика сам ја сељачина за ово. И ништа се до данас није промијенило.

 2. 0
  0

  Ima nekih razlika između Danilovića i Pajovića. Pajović nikome nije krao mandate, Danilović jeste što u skupštini CG što u nekim lokalnim parlamentima, Pajović ima stranku, kakvu takvu, Danilovićeva nije imala ni skupštinu niti se zna je li registrovana, Pajović ima čvrste stavove po glavnim pitanjima, od NATO do identitetskih tema, a Danilović i njegova ,,stranka“ bježe od svake teme jer ne smiju da saopšte stav…

 3. 0
  0

  Gorane,pusti ove nesposobnjakovice i saradnike rezima.Ti i nas uvazeni profesor Lekic ste nasa jedina nada.Ovi trolovi laznog vojvode su nas doveli u aparthejd i misle da nas seljacki ponovo vode na samo dno nekim protestima,guslama,kobasicama i Van Gogom!Samo naprijed DEMOS!!!

 4. 0
  0

  Povraća mi se kad vidim kako ljigavi i korumpirani Pajović za svoju propalu kampanju zloupotrebljava divnu pjesmu Kemala Montena „Zemljo moja“ koju je pjevala Ismeta Dervoz i grupa „Ambasadori“ iz Sarajeva, a koja je posvećena ondašnjoj SFRJ! Istina, istu pjesmu su zloupotrebljavali i Bošnjaci u vrijeme rata u BiH, ali pjesma je makar bila sa tog prostora, a kompozitor i pjevačica pripadnici tog naroda!

 5. 0
  0

  Кемал Монтено је син италијанског војника и босанске муслиманке, тако да си дјелимично у праву.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here