Насловна Друштво Даниловић: Држава да се укључи у рјешавање проблема у Котору

Даниловић: Држава да се укључи у рјешавање проблема у Котору

4
ПОДИЈЕЛИ

Дешавања у Котору превазишла су надлежности Центра безбједности тог града, па је одговорност на држави која се мора ангажовати, казао је министар унутрашњих послова Горан Даниловић.

Даниловић је због погоршане безбједносне ситуације у Котору и низа оружаних инцидент боравио у том граду, разговарао са надлежнима и информисао се о мјерама које се предузимају.

„Ово је проблем системске природе и вишегодишње запуштености. Ово не може да ријеши которско Одјељење безбједности. Цијела држава мора да се позабави овим проблемом, јер Котор је вани идентификација са Црном Гором. Готово је недопустиво да не дјелујемо проактивно и да нешто не учинимо да се овај град не претвори у Палермо“, казао је за Телевизију Црне Горе Даниловић.

Предсједник Либералне партије ЛПЦГ Андрија Поповић сматра да Одјељење безбједности Котор треба да прерасте у Центар безбједности, како би се дуплио број полицајаца и добило право на Интервентну јединицу.

„Предсједник Одбора за безбједност и одбрану Мевлудин Нухоџић је најавио сједницу чим све надлежне институције пошаљу извјештај о стању у Котору. Претпостављам да ће се сједница десити крајем наредне седмице“, рекао је Поповић.

Он очекуј и ванредну сједницу Скупштине општине Котор.

Иначе, у Котору се јуче око 18 часова десила још једна пуцњава испред кафане Ловћен у насељу Шкаљари, након чега је приведен Никола Врбица који је од раније познат полицији.

Шеф Одјељења безбједности Котор Игор Поповић казао је јуче на конференцији за медије да полиција има капацитета, воље, одлучности и одважности да ријеши све предмете.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Предсједник Либералне партије ЛПЦГ Андрија Поповић сматра да Одјељење безбједности Котор треба да прерасте у Центар безбједности, како би се дуплио број полицајаца и добило право на Интервентну јединицу

  tako je na evropskim putu samo treba zaposljavati policajce,to su znaci ekonomskog oporavka drzave , nova radna mjesta,ako se pogleda stanje u drzavi nije lose pendreka i pandura nece nedostajati jedino treba obezbijediti novca,a porast zaposlenosti cese negativno odaziti na drzavni prihod i budzet ,ipak je pozitivno uvecavaju se zaposleni i time stiti rezim jer obracun u njegovim redovima je vidljiv steta sto ce se za kratko to zaustavit,ali samo za kratko jer kad nema novca rade levori ,dugovi se moraju vracati.
  Bravo prave Evroatlanske integracije i uvod u iste uzivo sa Primorja

 2. 0
  0

  Poceo je Danilovic da dize prasinu. Danilovicu, usput, svrati u Budvu, i uhapsi Brana Micunovica. Koga vise da ti obmanjujes, izdajice bijedna…..

 3. 0
  0

  Danilovicu, koga farbas….?????
  Danilovicu, sredjuj biracki spisak, i ne zijevaj po magli.
  Nijesi ti neka pamet, folirantu, udbino zamorce, pa da ne znamo sta je sta, i ko je ko, i ko si ti….Jesi li zsboravio biracki spisak.
  A ti krenuo da spasavas ovakvu drzava. Ova drzava je drzava taman ko sto si ti covjek.
  Udbino sluzince….

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here