Насловна Политика Даниловић добио подршку Бјелопољаца за предсједника Демоса

Даниловић добио подршку Бјелопољаца за предсједника Демоса

0
ПОДИЈЕЛИ

У Бијелом Пољу је одржана сједница Општинског одбора Демоса на којој је једногласно подржана иницијатива већине чланова Главног одбора странке за одржавање Ванредне скупштине Демоса која ће се одржати 27. августа у Мојковцу, саопштено је данас из Општинског одбора Демос Бијело Поље.

„Поштујући обавезе предвиђене одлуком Извршног одбора о критеријумима за Ванредну Скупштину ДЕМОСА, ОО ДЕМОС БП је испунио своје обавезе и на тај начин завршио своју статутарну обавезу,“ казали су из ОО Демос БП и истакли:

„Општински одбор је једногласно усвојио листу кандидата за чланове Главног одбора. На тој листи су Петрић Бобан, Радовић Ранко, Терзић Предраг, Милојко Фемић, Љиљана Раичевић, Миладин Јоксимовић, Жунић Весна и Секулић Велибор. Члан Главног одбора Демоса је и предсједник Општинског одбора Демос Бијело Поље др Никола Раосављевић.

Подршку општинског одбора ДЕМОСА Бијело Поље за предсједника ДЕМОСА на Ванредној изборној Скупштини заказаној за 27. август у Мојковцу добио је Горан Даниловић.“

У саопштењу се наводи да је на сједници Скупштине општинског одбора ДЕМОСА Бијело Поље једногласно прихваћена листа посланика за Ванредну Скупштину странке.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here