Насловна Насловна Даниловић: Ђукановић и Тачи симболи криминала и мафије

Даниловић: Ђукановић и Тачи симболи криминала и мафије

2
ПОДИЈЕЛИ

milo i tači

Функционер ДФ-а и Нове српске демократије Горан Даниловић оцијенио је да су Мило Ђукановић и Хашим Тачи симболи свега сумњивог, кривотвореног, криминалног и мафијашког.

Ако у свијету политике постоје двије особе које су симбол сумњивог, кривотвореног, криминалног и мафијашког, онда су то Ђукановић и Тачи. И таква констатација није увредљива за Црногорце и Абанце, увредљива је за Европу, па самим тим и за све нас“, написао је Даниловић на свом Фејсбук профилу.

danilovic cdm

Њих двојица, како је навео, не могу региону донијети споразуме – то су људи прошлости који ће прије или касније одговарати.

Можда се многи извуку, али за тај двојац нема тајног излаза – мораће пред правду и судове, и то конкретне овоземаљске, историјски су мени мање битни“, рекао је Даниловић.

Шешељ: Мило у савезу са српским непријатељима

 У Црној Гори на власти је још издајнички и мафијашки режим Мила Ђукановића и он свих ових година чини све што је на штету српског народа, казао је Војислав Шешељ лидер Српске радикалне странке поводом званичне посјете Хашима Тачија Подгорици.

vojislav-seselj

Ђукановић се повезује и улази у савез са свим српским непријатељима. Покушава сузбити српство у Црној Гори и отежати живот Србима на свим просторима гдје живе“, навео је он.

То нас, додао је Шешељ,  ништа не изненађује, јер оно што ради Мило Ђукановић је у дослуху са НАТО-ом и са Европском унијом.

То је суштина његове политике а долазак Тачија је само илустрација последица такве политике“, казао је Шешељ.

Павловић: Тачи долази због Кељмендија

Посланик ПзП-а Коча Павловић оцијенио је да Хашим Тачи долази да свога пословног пријатеља Мила Ђукановића информише из прве руке о развоју догађаја у случају Насера Кељмендија, којем данас почиње суђење у Приштини.

С обзиром на то да Специјално косовско тужилаштво још није завршило истрагу око Кељмендија, а ипак инсистира да суђење што прије почне, стиче се утисак да за ту неуобичајену журбу постоји јасно оправдање“, казао је он.

Koca Pavlovic 4

Како је додао, узмемо ли у обзир изјаву коју је дао при првом појављивању пред судом да је суђење политички мотивисано и да је он жртва због тога што је финансијски помагао неке политичке пројекте и политичаре који су изгубили власт намеће се основана сумња да су амерички иследници можда постигли договор са Кељмендијем.

Иначе, Кељменди је више пута јавно потврдио да је финансијски помагао политичке пројекте Мила Ђукановића“, казао је Павловић.

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here