Насловна Политика Даниловић: Беранска опозиција треба да се уздржи од ,,полетног“ пристајања на ванредне...

Даниловић: Беранска опозиција треба да се уздржи од ,,полетног“ пристајања на ванредне изборе

2
ПОДИЈЕЛИ

GORAN (1)

Горан Даниловић, посланик Демократског фронта, сматра да би било исхитрено пристајање на ванредне изборе у Беранама. Даниловић је додао и да је потребна боља кохеренција између државног и локалног нивоа.

,,Опозиција у Беранама треба да се уздржи од ,,полетног“ пристајања на ванредне изборе у режији ДПС! Неке одлуке треба да донесемо заједнички и на државном нивоу али уз претходно јасно и гласно постављање услова“, рекао је Даниловић.

Према његовим ријечима дошло је до озбиљног кршења Устава, када нису истовремено расписани избори у Беранама, кад и у Петњици. Даниловићу су сумњиви и наводне свађе и уздрманост у редовима ДПС-а.

,,Није паметно не извући никакав наук из недавно завршене изборне процедуре у три града!? Прекршени су и Устав и основна начела демократије када истовремено нису расписани избори у Петњици и у Беранама али зато сада треба да добијемо изборе само у Беранама јер су се у ДПС-у наводно посвадјали!? Коме одговара ово цјепкање и мрцварење по систему; сваког мјесеца неки локални избори и груписање ДПС-а у једну општину? Или да се договарамо и дијелимо одговорност или ће одговорност и слава припасти локалним политичарима из опозиције“ закључио је Горан Даниловић, у коментару на свом Фејсбук профилу.

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here