Насловна Политика Даниловић: Афера „Снимак“ показује да нема политике, то је рвање, брутални притисак...

Даниловић: Афера „Снимак“ показује да нема политике, то је рвање, брутални притисак УДБЕ и полиције

1
ПОДИЈЕЛИ

goran danilovic

Члан Предсједништва Демократског фронта Горан Даниловић рекао је да високи полицијски службеници и УДБА праве ранг листе оних грађана које треба запослити у замјену за гласове за Демократску партију социјалиста.

„Свакоме мора бити јасно да оно што је до сада објављено у „Афери Снимак“ представља углавном јавне сједнице и скупове ДПС органа. Дакле, то чак нису ни крили – подразумијевало се да се међусобно утркују ко ће урадити више за партију и вољеног шефа. Можете замислити тек шта је било на мини састанцима мини штабова у полицији или тужилаштву? Шта се тек пакује у неком ужем кругу!? Овом народу треба заиста подијелити медаље и признања јер је отпор макар половине грађана несумњив и трајан“, написао је Даниловић на свом Фејсбук профилу.

Даниловић је оцијенио да је највећи притисак у Мојковцу, гдје се грађанима у замјену за гласове ДПС-у обећавају послови код приватника, нуде кредити, грађевински материјал.

„Након свега остати свој – прави је подвиг. Замислите какав је тајни и брутални притисак у Мојковцу ових дана. То више није политика – то је рвање. Понестало је новца па се обећавају послови код приватника – разговара се са десетинама младих људи који су без посла и свакоме се нуди мјесто али након избора. Високи полицијски службеници – Удба, вјероватно и без сагласности власника, силеџијски, бахато, преварантски, праве ранг листе оних који би могли да раде у Волију који је у отварању или другдје. Обећавају се кредити само да прођу избори, даска, арматура, цријеп..али на прољеће“, истакао је Даниловић.

Ипак, нагласио је Даниловић, све је мање наивних, многи су се присјетили ранијих обећања и патње у коју су доживјели у међувремену.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    A šta ti palamudiš, mudroseru? Koji moj izlaziš opet na takve izbore, kad sva Crna Gora vidi šta rade?
    Marš napolje iz Skupštine, sram vas i stid bilo sve!
    Bojkotujte izbore, bojkotujte parlament i sve institucije, pa onda nešto pričajte. Do tad ste ista go*na.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here