Насловна Политика Даниловградски ДЕМОС убједљивом већином против приватног скупа Даниловића

Даниловградски ДЕМОС убједљивом већином против приватног скупа Даниловића

4
ПОДИЈЕЛИ

Општински одбор Демос-а Даниловград, на сједници ОО убједљивом већином гласова је заузео став да не прихвати одлуку бившег Извршног одбора странке којом је заказана ванредна сједница скупштине Демоса, поручили су из те партије. 

„Наиме, бивши ИО је изашао из својих статутарних овлашћења и незаконито преузео ингеренције других страначких органа. Стога је наводна вандредна сједница скупштине Демоса нелегална и нелегитимна. Сходно изложеном ОО Демоса Даниловград неће одређивати посланике за такво окупљање људи који немају везе са Демосом.

ОО је такође заузео став да је неопходна консолидација странке на свим нивоима, и пружио пуну подршку активностима Предсједништва и Предсједника странке који су усмјерени у том правцу.

ОО Даниловград ће се снажно борити за изворне политичке принципе Демоса који су препознати Статутом странке и залагати се за одржавање регуларне Скупштине Демоса која ће бити заказана и одржана по статутарним правилима.
Одбор је одлучан да ће дати подрску предсједнику ДЕМОС-а Миодрагу Лекићу, а уједно и снажно дати свој допринос за очување странке“ налази се у саопштењу за медије ОО Демос Даниловград које је потписао Предсједник Жељко Савовић.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Bravo kad ce vise racuni da izadju da vidi svaki glasac Demosa sta ne radio Danilovic i Radonjic i njihov sekretar Slijepcevic kako se setalo od BG do PG i dnevnice po 430 evra Dusane . Kako je danilovic klepio 300000 evra a Radonjic stampao knjige po 9000 evra sto neobjavite to!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here