Насловна Политика Данас расправа о Дамјановићу и Милићу

Данас расправа о Дамјановићу и Милићу

2
ПОДИЈЕЛИ

Сједница Главног одбора Социјалистичке народне партије (СНП) биће одржана данас, а на дневном реду требало би да се нађе питање одговорности и искључење из партије функционера странке Александра Дамјановића, уз образложење да дјелује мимо страначких правила.

Из извора блиских Дамјановићу наговјештава се могућност да дио чланова главног одбора на истој сједници затражи покретање питања одговорности предсједника странке Срђана Милића због лошег изборног резултата и функционисања странке.

Сам Дамјановић, који се није појавио на претходној сједници главног одбора, прије два дана је саопштио да нема информацију коју је објавио „Дан” након потврде више извора из врха СНП-а да постоји могућност да ће бити искључен на сједници ГО, ни јуче се није огласио поводом информације да ће бити покренуто питање Милићеве одговорности.

У више јавних наступа Дамјановић је критиковао врх странке, тврдећи да СНП није приватно предузеће, али и да он неће напустити партију.

Једна од тема требало би да буде лош резултат странке која је у оквиру коалиције Кључ освојила свега три посланичка мандата. Расправа на ову тему била је најављена за прошлонедјељну сједницу, али је изостала.

На сједници прошлог викенда је закључено да се даје рок од седам дана осталим опозиционим субјектима да у писаној форми одговоре на понуду СНП-а. У међувремену, СНП је понудио осталим опозиционим субјектима да подржи њихову мањинску власт, тако да ће, како се вјерује, и о томе бити ријечи на данашњој сједници ГО СНП-а.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Milic nam je unistio partiju i svakim danom ostanka na celu Snp- a nanosi jos vecu stetu koju ce biti jako tesko otkloniti. Nadam se da ce na celo partije doci neki novi ljudi, nekompromitovani i energicni, jer niko od onih koji su danas u rukovodstvu nece uspjeti da sacuva Snp.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here