Насловна Друштво Данас и наредних дана живо у Кући краља Петра

Данас и наредних дана живо у Кући краља Петра

0
ПОДИЈЕЛИ

У Кући краља Петра Првог до недеље, 19. јула, најављен је богати програм, па ће посетиоци тог здања од данас бити у прилици да погледају изложбу скулптура у дрвету, академских вајара и сликара Здравка Милинковића и Радета Марковића у склопу „Слободне вајарске зоне“.

208175

Представа „У мом интересу“ биће изведена вечерас, а реализују је деца без родитељског старања у оквиру пројекта „Упознај ме“.

Деца су из три дома при Центру за заштиту одојчади, деце и омладине Београд: „Дринка Павловић“, „Јован Јовановић Змај“, „Моша Пијаде“ и Прихватилиште за ургентну заштиту злостављане деце, уз помоћ волонтера Центра за позитиван развој деце и омладине.

По окончању представе планирана је дискусија о приказаном садржају.

За сутра је најављен реситал који ће извести Хјун Сук Ли, сопран из Јужне Кореје, у пратњи пијанисткиње Љубице Грујић одражаће. На програму ће бити композиције и арије Хендла, Маскањија, Моцарта, Пучинија, Шуберта и других.

Најмлађи суграђани имаће прилику да у недељу, 19. јула, погледају представу „Без ружних речи“, из продукције „Позоришта Игралишта“.  

У представи насталој по мотивима текста Душка Радовића, у режији Новака Томића, играју: Владимир Тешовић, Данијела Грбовић, Кристина Млађеновић.

Музику је радила  Кристина Млађеновић, сценограф је Данијела Грбовић, а костимограф Катарина Мајкић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here