Насловна Друштво Данас имам разлога за осмјех јер видим да нисам сама

Данас имам разлога за осмјех јер видим да нисам сама

1
ПОДИЈЕЛИ
Колона српских избјеглица из Хрватске

Бранка Максимовић која је заједно са више од 200.000 Срба у колони 1995. године стигла у Србију рекла је на обиљежавању страдања Срба у акцији Олуја да је данас срећна јер се Срби не дијеле и што су уједињени око заједничке борбе за бољу Србију.

„Срећна сам што смо уједињени око борбе за бољу Србију, која се сјећа, прашта, али и тугује због 4. августа, око Србије која иде напријед, поносна, снажна и сигурна, која ће бити боље мјесто за нека нова дјетињства“, поручила је она.

Она је искористила стихове Меше Селимовића, рекавши да када живот створи хиљаду разлога за плакање, треба показати да постоји хиљаду разлога за осмијех.

„Ваша светости (патрјарху), предсједниче када вас погледам, имамо разлога за осмијех, јер видим снагу нашег заједништва и видим да нисам сама“, рекла је она. Присјетивши се пута „без повратка“, Максимовићева је рекла да је тада била довољно одрасла да препозна страх у мајчиним очима, али сувише мала да схвати ко их и зашто тјера.

Извор: РТРС, Искра 

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Milo mi je stvarno i iskreno sto su zajedno u ovome. Ali mi osjecaj nihe potpun jer jedinstvo nije potpuno, jwr je izoatalo sa nase strane. Ili jesmo ili nijesmo. I u dobru i u zlu.cccc

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here