Насловна Политика Дамјановић: Нека Кривокапић своју енергију усмјери на дешавања у СДП-у

Дамјановић: Нека Кривокапић своју енергију усмјери на дешавања у СДП-у

5
ПОДИЈЕЛИ

То што је предсједник СДП-а Ранко Кривокапић за црногорску опозицију казао да се распада није добро, казао је Александар Дамјановић из СНП-а.

Aleksandar Damjanovic

Дамјановић је поручио да је најбоље да сви гледају своја посла. “Подсјетио бих господина Кривокапића да са том истом опозицијом, за коју каже да се распада, СДП врши власт у двије општине и то, како је и сам Кривокапић казао, врло успјешно. С друге стране, чуди ме да господин Кривокапић своју политичку енергију троши на коментарисање дешавања у опозицији, односно коментарисање опозиционих иницијатива, јер би било пожељно да ту енергију првенствено усмјери на дешавања у својој партији, како не би долазио у ситуацију да се због политичких потеза његових посланика извињава црногорској јавности”, рекао је Дамјановић.

Упитан да ли ће можда преиспитати коалиције у градовима у којима заједно са СДП-ом врше власт Дамјановић је рекао да “не би било добро да се настави коментарисање на овакав начин дешавања у опозицији, нити има потребе да се коментаришу дешавања у СДП-у”.

Један сам од оних који сматрају да се свако треба бавити својим послом у сопственом дворишту. Ја позивам господина Кривокапића да у функцији и предсједника Скупштине и посланика настави да буде конструктиван у самом парламенту и да се заједнички одупиремо лошим иницијативама које долазе из Владе, а свакако да подржимо и оне добре ако их буде”.

Предсједник СДП-а Ранко Кривокапић јуче је рекао да црногорска опозиција прво треба да се интегрише, да покуша да направи владу у сјенци и покаже спремност да може да преузме одговорност за вођење државе, а не да народу нуди јединствоу моменту кад се распада.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ovako govore gospoda iz PRAVE opozicije „да се заједнички одупиремо лошим иницијативама које долазе из Владе, а свакако да подржимо и оне добре ако их буде”. Samo MANIPULATORI odbijaju svaku ,čak i dobru, inicijativu iz vlade, po logici neznavene đece – mi smo protiv njih , a ne kao odgovorni ljudi – prihvatamo sve što je dobro za državu i narod !

 2. 0
  0

  Pored Kolasina gdje se jos vrsi vlast sa SDP/om , ovo nisam znao?
  Pa da li je moguce, da poslije svega sto nam je SDP napravila mi sa njima mozemo da sjedimo u Parlamentu, a kamoli da negdje pravimo koaliciju?!

  • 0
   0

   Ali zato i pored SVEGA što ste napravili i još pravite SNP, oni MORAJU sa vama da bi valjda VAMA, koji to niste, dokazali da su prava opozicija !?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here