Насловна Насловна Дамјановић не планира договор о формирању посланичког клуба?

Дамјановић не планира договор о формирању посланичког клуба?

3
ПОДИЈЕЛИ

Посланик у Скупштини Црне Горе Александар Дамјановић не планира да прави било какве договоре о формирању посланичких клубова у Скупштини Црне Горе, сазнаје Побједа.

Извор Побједе је казао да ће такав став Дамјановић саопштити новом предсједнику СНП-а Владимиру Јоковићу, али и посланицима дијела Демоса Горану Даниловићу и Горану Радоњићу који, након подјеле те странке, неће бити у истом посланичком клубу са Миодрагом Лекићем.

„Формирање клуба била би само сметња Дамјановићу за његово препознатљиво политичко дјеловање у Скупштини као независног посланика, као и за политичке планове које има,“ саопштио је извор Побједе близак Дамјановићу. Он је демантовао и наводе медија који су најавили могућност да Дамјановић формира клуб са Гораном Даниловићем и Гораном Радоњићем.

Разговор са Дамјановићем о формирању посланичког клуба најавио је раније Владимир Јоковић.

Подсјетимо, Дамјановић је прије два дана подржао иницијативу Демократског фронта да се опозиција договори о једном предсједничком кандидату и једној посланичкој листи са којом би наступили на парламентарним изборима.

3 КОМЕНТАРИ

    • 0
      0

      Jedini je podržao DF u trenutku kad su se ostali posakrivali u mišje rupe, i zato mu treba odati priznanje. A ovaj novi predsjednik SNP je do skoro bio u DPS. Damjanović je jedan od najboljih poslanika, i treba da se priključi DF

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here