Насловна Политика Дамјановић: Дио чланства СНП-а тражио оставку Милића

Дамјановић: Дио чланства СНП-а тражио оставку Милића

3
ПОДИЈЕЛИ

Социјалистичкој народној партији је потребан радикалан заокрет, и то прије октобарских избора, казао је шеф посланичког клуба те странке, Александар Дамјановић.

Дамјановић је у емисији “Начисто” на Телевизији „Вијести“ индиректно потврдио да је недавно одржан састанак на којем је дио чланства тражио оставку предсједника партије Срђана Милића.

Према његовим ријечима, на састанку су били сви чланови посланичког клуба осим Снежане Јонице, као и чланови општинских одбора у којима је највећи дио чланства СНП-а.

Био је састанак групе забринутих представника странке, изнијели смо предлоге да се ствари морају радикално рјешавати” рекао је Дамјановић.

Упитан да ли је он тражио оставку, Дамјановић је рекао да не би био противкандидат Милићу на претходном конгресу да је задовољан политиком партије.

Он је казао и да ће се у СНП-у радити на том радикалном заокрету.

Како је навео, то што у парламенту тренутно сједи шест посланика који су некада били у СНП-у, а клуб те партије има такође шест представника, довољно говори.

“Зна се ко је у партији најодговорнији за чување јединства, зна се ко је најодговорнији за резултат”, рекао је Дамјановић.

Он је казао и да је читав ток разговора о уласку СНП-а у владу изборног повјерења вођен погрешно.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Lažeš Damjanoviću, niko to nije tražio, nego ti reci od koga si primio i koliko za razbijanje SNP-a, i to slučajno par mjeseci pred izbore !!!! A ko ti je dao mandat, prvi put, pa drugi put, kad su Velizar, Peđa i Mans brisali sa tobom noge, upravo Srđan Milić, kakav god da je, za tebe je bio čovjek a ti se zapitaj možeš li to reći, ali za sebe !!!!!! Jedinstvo je imperativ !!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here