Насловна Политика Дачић: Провокација Мустафе најотворенији доказ великоалбанске политике

Дачић: Провокација Мустафе најотворенији доказ великоалбанске политике

1
ПОДИЈЕЛИ

Шеф српске дипломатије Ивица Дачић најоштрије је осудио најновију провокацију из сепаратистичке Приштине када је тзв. премијер Косова Иса Мустафа, након разговора са делегацијом из Прешева, Бујановца и Медвеђе, саопштио да је примио представнике „из три општине Источног Косова“, преноси „Спутњик“.

„То је најотворенији доказ великоалбанске политике која представља највећу опасност за стабилност у региону. Зашто сада ћуте поводом овога светски и европски званичници, који су ових дана били презаузети бригом за ратног злочинца Харадинаја? Да ли би ћутали и када би неко из Београда рекао за Бањалуку да је Западна Србија?,“ упитао је Дачић.

Он је нагласио да Србија улаже велике напоре да се сачувају мир и стабилност у региону, али да „лицемјерје и двоструке стандарде Србија више не може и неће да трпи“.

Подсјетимо, приштински медији пренели су јуче саопштење тзв. канцеларије за медије Исе Мустафе у којем се наводи да се Мустафа састао са „представницима општина на истоку Косова — Прешева, Медвеђе и Бујановца“.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Šiptari, koje znam bolje od bilo koga, u perspektivi, nakon promjene globalne arhitekture svijeta, biće najveći stradalnici i gubitnici!
  Povjerovali da je ujaka Semovo vječno, osilili, pa sa svima susjedima “ zaratili „, i više od toga!
  U potencijalnom sukobu, koji je sve izvjesniji, najviše će postradati od samih sebe, od onih Šiptara koji će pridružiti u suprotstavljane tabore, prije svega, Srbima na KIM i Srbijancima. Najviše će stradati od Makedonaca i Grka! Od Crnogoraca, ponajviše od Montenegrina i duklješa. Š njima će ratovati i preko drinski Srbi. Preživeće jedino na teritorijama koje kontrolišu Srbijanci!
  Još ćemo ih i mi Srbi iz Crne Gore braniti od čiste pogibije, koliko uzmognemo!
  Kako god, ja sam ih već prežalio, kako im se skorijeh dana crno piše.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here