Насловна Мозаик Дачић пјевао Ердогану на турском (ВИДЕО)

Дачић пјевао Ердогану на турском (ВИДЕО)

13
ПОДИЈЕЛИ

Српски шеф дипломатије Ивица Дачић пјевао је турском предсједнику Реџепу Тајипу Ердогану на турском језику на свечаној вечери у Београду, организованој у Ердоганову част.

Снимци Дачићевог пјевања Ердогану објављени су на друштвеним мрежама.

На једном снимку се може видети како Дачић у близни стола за којим су Ердоган и његова супруга Емина, као и српски предсједник Александар Вучић са својом супругом Тамаром, пјева песму „Осман Ага“ на турском језику.

Такође, објављен је и снимак на којем се види како Дачић на свечаној вечери пева „своју“ Миљацку за коју му је београдски муфтија Мустафа Јусуфспахић дао бакшиш.

Осим тога, Дачић је током свечане вечере приређене за госте на инаугурацији предсједника Александра Вучића у јуну ове године певао „О соле мио“ пред бившим министром спољних послова Италије и савјетником предсједника Србије Франком Фратинијем.

13 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ништа чудно за тзв. Србијанце. Гејеви су сколни камелеонству, лицемјерју.

 2. 0
  0

  Рајински менталитет,и стравично право прве брачне ноћи. Србија убија српство !

 3. 0
  0

  Овим туркоманским „ћириличним“ (да неби побркали на кога се односим) душебрижницима је криво што нису они запјевали. Дачић ради свој посао и ради га добро. Србија иде напријед, мало пјевањем, мало радом, мало памећу, мало лукавством, мало сједењем на 4 столице, мало лажи, мало преваре… и то је добро. Ви јуначине и мудоње завргните 50 кила експлозива па на Владу…умјесто што инфантилно „завидите“ без-везе.
  И савјет, урадите ДНК анализу, ако немате пара, ја ћу вам дати по 100 евра и упутити вас у сертификовану лабораторију.
  Поздрав од Србина из старе Херцеговине (тренутно окупиране од стране одсрбљених дивљих племена из 4 нахије) са хапло групом И2а.

 4. 0
  0

  Mучи аветињо ,,Sovereign“. Па твоји главари из Старе Херцерговине су запомагали Књазу Данилу Петровићу да их ОСЛОБОДИ од агарјанске невјере (ако знаш што то значи). Писали су му ,,да се у Херцеговини рађају гарава дјец, кривих ногу,и да турски аскер доведен из Средње Азије је облежао несрећне женскиње „. А, и Смаил ага Ченгић и син му Дедага је у Старој Херцеговини имао прилично копилади. Да и ти немаш турске крви ЛАЖНИ СРБИНЕ. Имаш имаш. А,за окупацију Старе Херцеговине од тзв.дивљих племена из 4 Нахије,зарад твоје информације
  —4 Нахије да јер среће требало би да окупирају цијели Балкан,а не само вас. П.С. На старословенски језик дивни, се појмовник ,,себар“ преводи као – слуга. Е, па кад хоћеш да будеш турски слуга са правом прве брачне ноћи—сели се у Нови Пазар.Можда ти се тамо и Дачић придружи. Ма ЗБОГОМ,и не одговарам на твоја трабуњања изведена из комплекса ниже вриједности !

  • 0
   0

   Слушај будало искомплексирана, за разлику од тебе ја тачно знам, ко сам и шта сам. Постоји вјеродостојан доказ који нико не може да побије.
   А сада ћемо мало о твојом смраду из уста…
   Стара Херцеговина није запомагала јер се сама ослобађала.
   Нисмо ми никада престали да будемо срби него су 4оро нахијаши то урадили, па сада пројектују своје фрустрације на остале.
   Уосталом по признању монтенегрине.ме били сте 200 година били у дубокој Османској позадини или да будем прецизан на истуреном дијелу. А за оно подказивање и бјежање у Скадар, продају манастира и осталог то ћу да оставим за другу прилику.

   Елем, носили сте добровољно харач у Скадар пресвученом Црнојевићу – несрећном Станиши-Станку
   Ми само се са Ченгићем акали како смо знали и умјели, пошто су црногорци углавном долазили због других ствари – да краду код нас.
   Што се тиче Новог Пазара то је територија Републике Србије и тамо се проводе закони републике Србије.
   Од старословенског и дивних бајки, теби је једино остало слугањање подсвесног јаничара. И слажем се боље би било да ништа ниси писао, овако сви знамо да од смрада из уста имаш више проблема са менталном хигијена.
   Надам се да ће админ имати разумјевања за лични карактер овог поста који ја нисам започео а дотични се препознао.

  • 0
   0

   Dacic je boemska dusa i on pjeva grcke ,ruske,srpske pjesme itd kad je vrijeme zabave a kad je politicki dijalog zna i onda nesto reci.
   Pogledajte njegov govor u UN sta je sve rekao Amerima i Britancima ,bojim se da neki Crnogorac ima petlju za tako nesto.
   Sto se tice kopiladi u CG pa samo na Cetinju za vrijeme Italijana od 1941-43 rodjeno je preko 280 djetica neznanih junaka .Registrovani 1945 u maticne knjige.Koliko bi ih bilo da su ostali 500 godina.
   Prvi poturcenjaci na Balkanu su upravo sa Cetinja Crnojevici.
   Od svih Juznoslovenskih naroda kroz istoriju ko je najvise licio Turcima crne kose i crnih brkova.
   A sto se tice prve bracne noci ,ko je to postovao ,zato se i odlazilo iz gradova u sela dje Turci nisu to kontrolisali a ti koji su ostali u gradove zbog daljnjeg zuluma presli su na islam i poturcili se da nebi morali odlaziti ili postovati taj zakon.
   A kad je bilo siovanja obicaj je bio da se to dijete kad se rodi poslije 9 mjeseci ,udavi na porodjaju a nije svaka silovana ni ostajala trudna.
   A sto se tice turske okupacije osim 4 nahije odnosno danasnje cetinjske opstine sve ostalo je bilo pod Turcima ,osim Boke koja je bila pod Venecijom i A-U.
   A sto se tice Marka Miljanova i njegovg dijela „Cojstvo i Junastvo“pa on upravo apelovao na cojstvo jer ga nije bilo i nije Junastvo pohara kradja i ubistva nejaci i pljacka karavana.

 5. 0
  0

  Što ste digli ždevu , pa Dačić super pjeva , Srbija je zemlja igre i pjesme , a uvaženi gospodin Dačić je tipičan predstavnik srpskog naroda , veseo , otvoren , jednostavan skroz dobar lik !
  E sad , što bi vi ovdašnji posrbljeni crnogorci voljeli da se Srbija bije sa svima kojima je vama volja , malo morgen !

  • 0
   0

   Masja ,nema posrbljenih Crnogoraca ,nego rasrbljenih.Crna Gora je bila Srpska Sparta elita srpstva.Srpstvo je i krenulo iz Zete i Srbi iz Zete i Crne Gore su posrbili Srbe u Sumadiji.
   Crnogorci su stariji Srbi nego li Sumadijci.
   A danas imate novu pojavu, rasrbljavanje Srba iz CG odnosno Crnogoraca.
   A sto se tice pjevanja na docecima drzavnika ,pa 2000-tih kad je Vojislav Kostunica bio u posjeti NR Kini ,Ministar Spoljnih Poslova Kine pjevao je Kostunici pjesmu „Tamo Daleko“.

 6. 0
  0

  Zaista je nevjerovatno da polupismeni Masja hoće da nam po svaku cijenu podmetne „kukavičje brozovsko-đilasovsko jaje“ o „crnogorskoj naciji“ iz 1945. godine! Neka on u svojoj bolesnoj i izopačenoj mašti sanja o „posrbljenim Crnogorcima“, ali neka nas poštedi tih idiotskih gadluka!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here