Насловна Политика Дачић и Михајловићева: Нисмо (још) кандидати

Дачић и Михајловићева: Нисмо (још) кандидати

0
ПОДИЈЕЛИ

Ивица Дачић и Зорана Михајловић о оптужбама Николића да желе функцију председника: Обоје негирају да су већ истакли кандидатуру за наследника Николића.

dacic-mihajlovic

На политичкој сцени Србије као да су почела прва престројавања пред председничке изборе који падају тек на пролеће 2017.

После стидљивих најава и медијских спекулација да ће у битку за фотељу на Андрићевом венцу ући лидер социјалиста Ивица Дачић и потпредседница СНС Зорана Михајловић, на њих се одмах обрушио актуелни председник Томислав Николић.

Он је потпредседници Владе замерио јер се „јавно промовише за председника“, а Дачића је назвао „петлом који је први кукурикнуо и који обично заврши у лонцу“.

Ни Дачић, ни Михајловићева не желе јавно да полемишу са шефом државе, али негирају да су већ истакли кандидатуру за његовог наследника.

Кандидовала се нисам. Не бих да коментаришем остале наводе. Када дође време за избор председника Србије грађани ће, као и увек, одлучити ко ће бити председник Србије – рекла нам је Михајловићева.

И први човек социјалиста негира да је већ бацио око на зграду Председништва:

Само сам поручио да ће СПС имати председничког кандидата или ћемо подржати заједничког кандидата са СНС уколико се тако договоримо. Нисам истакао личну кандидатуру – рекао нам је Дачић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here