Насловна Политика Чуровић: Ко хоће да руши Лекића – жели да сруши ДЕМОС

Чуровић: Ко хоће да руши Лекића – жели да сруши ДЕМОС

7
ПОДИЈЕЛИ

Као што рекох… Политиком се нећу бавити после јуна 2018. те кад ми истиче мандат као одборнику. Ни до тада немам намјеру да се више борим са вјетрењачама које су свуда разапете по Црној Гори. Али ову хајдучију у ДЕМОС-у, који сам оснивао, не да не могу да гледам већ је се и стидим, саопштио је данас члан Демос-а и одборник у Скупштини Главног града Славиша Чуровић.

„Јавно сам иступио против Миодрага Лекића прошле године на ГО и стојим иза тога што сам тада рекао. Увијек сам штитио истину и тако ће бити и сада.

Лекић је направио низ грешака и никада лично нисам тражио ништа за себе од те странке, већ сам покушао да помажем и укажем на погрешне изборе, начине и тако даље, што је Миодрагу Лекићу одлично познато.

Али исто тако, Миодраг Лекић је једини, прави, изабрани предсједник и оснивач ДЕМОС-а, те поред тога што не комуницирамо, има моју пуну подршку. И људску и политичку. Увијек на страни истине, морам бити на његовој страни,“ нагласио је Чуровић и истакао:

„Ко хоће њега да руши, жели да сруши ДЕМОС.“

Даниловић брутовски забија нож у леђа честитом борцу за побједу опозиције

„Каква је то петпарачка игранка која се одиграва око његове тобожње смјене којом руководи Горан Даниловић? Зашто је сада нашао да руши Лекића, у освит нових избора и нове прекомпозиције политичке сцене у Црној Гори? Какав је то пуч против човјека који му је омогућио све што је тражио и све што је мислио да ни неће бити? Па сада брутовски забија нож у леђа једној фигури коју ће историја Црне Горе запамтити као праведног и честитог борца за побједу опозиције,а на крају,за побједу политичке културе,“ упитао је Чуровић.

Он је напоменуо да сваки прави оснивач ДЕМОС-а мора да зна да је Лекић наивно и ван познавања црногорске политичке сцене изигран и доведен до овога против чега се сада бори.

„Не познаје менталитет људи који се смију зарад личне користи,“ истакао је он и нагласио:

„Зато му треба дати подршку и заштити га од ове провинцијалне скаске чији писци су до јуче били његове погрешно изабране десне руке.“

ДЕМОС са Лекићем има шансу да опстане и преживи

„ДЕМОС можда нема будућности након ових потреса, али са Лекићем има шансу да опстане и преживи. Како – тако.

Са Гораном Даниловићем има само шансу да пар интерешџија око њега ухљеби свој неталенат у некакву облапорну масу ничега.

С тога, уз Миодрага Лекића мора бити сваки частан члан ДЕМОСА, па и они које Даниловић својим мантрама вуче на дно са собом, морају након што то увиде да се врате у свој ДЕМОС… Не Лекићев, већ ДЕМОС под руководством Миодрага Лекића,“ напоменуо је функционер ДЕМОС-а и додао:

„А моје одлуке о небављењу политиком остају. И такође, не мијењам ни за јоту мишљење које сам Лекићу рекао на ГО ономад. Нити имам комуникацију са њим, нити намјеру да је обнављам.

Апсурдно је, али стојим уз њега када хоће да га разапну јефтиним црногорским петпарачким триковима. Истим оним којим су разапињали сви други, све друге странке у ‘погодном моменту’ у Црној Гори.

На страни тог ‘квалитета више’ нити могу, нити желим бити.

А талог професионалног бављења политиком остављам генијима који су већи и од Ловћена и од Дурмитора. Остаћу посматрач лансирања сулудости и помагач свакој суштинској истини.

Само истина нема цијену и она се мора рећи, све друго како мора и како хоће.

Па тако и ово. Па тако све убудуће.“

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Što čeka jun 2018g, što ne podnese ostavku sada? Čeka da mu neko više ponudi. Nego ga niko ne j…e dva posto. Iskorišćen i odbačen. Zato mu je nedimak durex.

  • 0
   0

   Čeka jun jer bi rođenu majku prodao za 150 evra kolika mu je nadoknada. A inače taj mandat pripada DF-u. Tako se zvala lista, on je ukrao mandat i odnio ga Demos-u! Skandal!

 2. 0
  0

  Не знам кога занима шта овај просјечан глумац прича. Како неко ко је издао сваку странку у којој је био може да суди било коме.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here